Posted July 16, 200915 yr Temat prosty - ulubione postacie z gier na PC, Konsole... W moim przypadku są to : Kratos - God Of War (PS2) Altair i Enzio - Assassin's Creed I i II (PS3) Gelu - Heroes III Might of Magic (PC) No...tyle..xD Edited July 17, 200915 yr by milo121
July 16, 200915 yr jak na temat to pacman. Zawsze lubialem jak zjadał te wszystkie żółte kulki, potem trafił na tę dużą i zjadalo się nim duchy.
July 16, 200915 yr Kreatos - God Of War (PS2) Hahah. Padłem xD. Kreatynos może? Co do moich typów to: Riddick (Chronicles of Riddick) Tobias Ripper (Hitman) Marcus, Cole, Baird, Dominic, Hoffman (Gears of War) Gordon Freeman (Half-Life) Duke Nukem (Duke Nukem 3D)
July 16, 200915 yr Colin McRae (Colin McRae) Leo Messi, Ronaldinho (FIFA 09 i inne) !!!!!!!! ZA(pipi)IASZCZE POSTACIE
July 16, 200915 yr Hahah. Padłem xD. Kreatynos może? Co do moich typów to: Riddick (Chronicles of Riddick) Tobias Ripper (Hitman) Hahah. Padłem xD. Rapper może? Moje typy: Mario Rikku
July 16, 200915 yr Jak kolega powywowwyżej (Grigori się wtrynił ;p ) - Agent 47. Nawet miałam sobie podobną dziarkę walnąć. xD + *Tifa *Solid Snake Edited July 16, 200915 yr by Lain
July 16, 200915 yr hmmm trudne pytanie... ale chyba mlody Solid Snake. ______________________________ btw. ten ludek z Okami to Issun ;]
July 16, 200915 yr Prawie każdą postać z FF 7 Solid Snake Leon S. Kennedy i cała ekipa z gears of war ;d Cole , Dom , Marcus i ten ostatni zapomniałem jak się nazywa . Edited July 16, 200915 yr by Raiga
July 17, 200915 yr <----- ten kolo rzecz jasna ^_^ - 11tu ludków z PESa - Kr(e)atos - DMC1 Dante - Marcus Fenix/Boomersy - Daxter - Nariko
July 17, 200915 yr CJ to był chyba najgorszy bohater z serii GTA. I nie, nie jestem rasistą, ale to był cep bez charakteru. Co kto lubi. No lubię tego typa co mam w avatarze i jego synów. Teraz ciut mniej, ale nadal. Andrew Ryan, za jego ideę. Atlasa z sposób wysławiania i nieśmiertelne would you kindly. I jeszcze tego zielonego ludko/robaczka z Okami. Śmieszny był. Co Ty gadasz ? CJ to kozak był,bardzo się z nim zżyłem...Ale nie bardziej niż mój kolega,który będąc na mieście,kiedy obok niego przejeżdżała pewna babcia na rowerze,wskoczył na bagażnik składaka i się zaczął drzeć "It's my wheelie,it's my you're motherfucker" xD.Chłopak nawet jak chodził to podobnie do CJ-a a jak jeździł rowerem to zeskakiwał tak jak murzynek w pełnym pędzie po naciśnięciu :triangle: . Poprzedniego posta pisałem z PS3 więc go trochę rozbuduję : Agent 47 i jego chłód oraz precyzja bardzo mi się podobały.Niesamowite emocje podczas gry i ta radość po zrobieniu misji na Sillent Assasin.W Blood Mooney każdą misję na najwyższym stopniu trudności zaliczyłem z tą rangą w Kontraktach i 2 niestety nie.Grałem na PS2,często z kumplem,który pomagał -pieprząc głupoty,ale i czasami rzucając celną uwagą(pozdro:D) Kolejnym z ulubionych bohaterów jest Sam Fisher-Żałuję,że ten SC jest exclusivem dla 360.Sam jest oddanym patriotą i bardzo lubianym przeze mnie gościem z uwagi na wielkie skille i kapitalną częsć Double Agent(Misja w więzieniu i ostatnia w NY roxx). Postać z Drivera 1,w którego grałem u kuzynów-za(pipi)iste misje nie pamiętam czy on coś mówił,ale gra kozak to i bohater kozak !
July 26, 200915 yr 1) Nemesis (RE3, RE UC) - fakt, że jest to przeciwnik w RE3, ale jego determinacja w dążeniu do celu i bezwzględność niesamowicie mnie zafascynowały. Power. 2) Albert Wesker (RE) - najciekawszy czarny charakter, istny geniusz potrafiący taktycznie rozpatrzeć swoje położenie w każdej sytuacji i kierujący się tyko własnymi wartościami w dążeniu do zamierzonego celu. 3) Naked Snake (MGS) - ekspert w CQC, survivalu, jego stancje w trakcie walk, spojrzenia, dialogi czynią z niego niezwykłego bohatera, który pomimo ogromnego doświadczenia w kwestiach militarnych wciąż się uczył jak wybierać. 4) Link (The Legend of Zelda) - jedna z najbardziej charakterystycznych postaci w grach, kiedy przemierzamy nim zakątki Hyrule czujemy jego misję i legendę jaką został owiany. Coś niesamowitego. 5) Kratos (God of War) - najbardziej charyzmatyczna postać, wielki wojownik niesamowicie konsekwentny w swoich poczynaniach, brawurowe akcje w trakcie walk to jego główna domena. 6) Samus Aran (Metroid Prime) - międzygalaktyczna łowczyni nagród, niezwykła postać. 7) Nightmare (Soul Calibur) - jego zbroja i siła czynią z niego najciekawszą postać w kręgu bijatyk. 8 Gray Fox (MGS) - cyborg, który zachował honor, wielki żołnierz, nigdy nie zapomnę jego sceny śmierci. 9) Fox McCloud (Star Fox Adventures) - najbardziej wyluzowany bohater, jakiego widziałem, jego gadki i gesty są niepowtarzalne. 10) Alucard (Castlevania) - postać łącząca w sobie cechy wampira i świetnego wojownika, stwarzający wrażenie obojętnego skupiony w swoim działaniu. Najlepiej oddany bohater wampirzej sagi.
July 26, 200915 yr 1. Mario 2. Crash Bandicoot 3. GMAC (NfS:Undercover) 4. Spyro 5. Sackboy 6. Johnny Napalm (GH:WT)
July 27, 200915 yr Jak tak pomyślę, to wiele fajnych postaci, które bardzo lubię przychodzi mi na myśl. Ale bezapelacyjnie wygrywa Raziel z serii Legacy of Kain. Wampir ( a raczej to co z niego zostało ), który kiedyś był Serafinem , świetnie zdubbingowany przez Michaela Bella. Obszarpany, bez dolnej szczęki i bardzo wkurzony. Świetna postać.
July 30, 200915 yr Ryo Hazuki z Shenmue i Matt Baker z Brothers in Arms. dwie postaci i dwie serie gier które jeszcze długo będą śnić mi sie po nocach