j3acek 1 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 ale żeby grać na elite trzeba podlewelować.... chyba że lvl można wbić na botach co jest bezsensu po co ci lv? jak na 2 już loadouts możesz ustawić , jedynie na elitkach sie nauczysz grac poznawając zagrywki innych Cytuj Odnośnik do komentarza
omglapa 1 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Po 3h grania wreszcie udało mi się dołączyć do gry z luźmi 2+3boty vs 2+3boty, nacieszyłem się grą z lagiem przez 4min po czym ktoś dostał DC i koniec gry. Na Elite maksymalnie wytrzymywałem 10min bezowocnego czekania po czym dawałem sobie siana. Jak dla mnie porazka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Na elite po 2:30 minutach czekania polecam wyjście i ponowne wybranie, powinno połączyć. Ja nie mam większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykos360 0 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dokładnie, doczepic sie mozna jeszcze do tego ze czesto wywala wszystkich w czasie meczu ale gra spoko naprawde mozna sobie pare godzin dziennie poszpilać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi