Jump to content

Tekken Tag Tournament 2 w Przemyślu - 14 IX 2012 -

Recommended Posts

Witam,

O ile dobrze wygooglowałem data premiery to 14 wrzesień?

Zróbmy zatem turniej ;)

Data premiery jest perfekcyjna (piątek).

Stare miejsce w którym kiedyś robiliśmy turnieje (Klub Garnizonowy) już nie istnieje ale mamy inne możliwości, oto bardzo wstępny BETA plan:

Zaczniemy w piątek w pubie Zderzak, jest tam sporo miejsca i sympatyczna i profesjonalna obsługa, grać będziemy na 2 telewizorach 41 cali.

Na początek rozgrzewka (freeplaye) do którejś tam godziny (się jeszcze ustali) potem rozpoczniemy rozgrywki w trybie każdy z każdym (duuuużo grania, szansa dla każdego - tak zawsze graliśmy w przemyślu i zawsze się sprawdzało choć bywało hardcorowo). Gramy do późna w nocy potem nocleg (pewnie PTTK (się jeszcze ustali)).

Nastepny dzień rozgrywek i finał rozegramy w pubie Piwnica (niesympatyczna i nieprofesjonalna obsługa czyli ja :P)

Postaramy się tak to zorganizować coby skończyć w sobotę ale niewykluczone że przedłużymy turniej do niedzieli (się jeszcze ustali).

W obu pubach będzie można spożywać więc zalecam zabranie dowodów osobistych lub wyhodowanie wiarygodnej brody (to do tych co nie wyglądają na 18yo).

Pewnie załatwimy jakąś kamerę i będziemy nagrywać dobre walki.

Nagrody...

Jakieś zdobędziemy, poszukamy sponsorów, może w media-markt (się jeszcze ustali?) w każdym razie na pewno dam znać jak już będzie wiadomo co i jak.

Wejście na imprezę będzie free, przystąpienie do turnieju już nie ale pewnie będą to groszowe sprawy a całość zebrana podzielona zostanie na 1sze 3 miejsca tak jak to zawsze w przemyślu robiliśmy... Na pewno będzie warto odżałować te 10-15zł za możliwość zagrania w trybie każdy z każdym przez wiele godzin rozgrywki (nawet na 2 konsole będzie to dużo grania)

Klasycznie tabela zwycięstw i przegranych będzie utajniona (jak zawsze w przemyślu) coby cwaniaki nie oddawały zwycięstw kolegom :D

Rozgrywki będziemy robić w parach (chyba skoro to Tag) 2 vs 2 ale to się jeszcze ustali oczywiście.

Spróbujemy załatwić dla turniejowiczów jakiś pokarm, może jakaś pizzeria da się namówić na sponsoring? (pokombinujemy..)

Jak już wytargujemy gdzieś nie-za-drogie noclegi dam znać bo będzie trzeba pewnie porobić rezerwacje.

W każdym razie nudno nie będzie, z naszej ekipy z przemyśla będzie Grześ (prezes ten od Yoshiego) pewnie będzie Jaśku (cleaner, sarasheh ten od znienawidzonej Niny - o ile przestanie się na mnie obrażać :P) co do innych to nie wiem, może oderwiemy Juniora od Diablo 3 a Siwego od tartaku? :D

Nie powiem, chciałbym zobaczyć paru starych znajomych ale w sumie to nie wiem ilu z was wyjechało za granice a ile może sobie pozwolić na przyjazd?

Tak czy innaczej jest jeszcze 3 miesiące czasu coby dograć szczegóły.

Imprezę organizuje pub Zderzak reprezentowany przez Ola i pub Piwnica (piwa regionalne) reprezentowny przez znienawidzonego druida (hej Jaśku :D) czyli mnie ;)

Olo uważa że damy radę zdobyć TTT2 w dzień premiery i będziemy się starać, przeprowadzimy jeszcze dokładne rozeznanie i jeśli się okaże że jest szansa coby coś miało nie wypalić z premierą odpowiednio wcześniej damy znać i bezpiecznie przesuniemy termin ale mam nadzieję że do tego nie dojdzie. to czarny scenariusz.

No to Panowie i Panie piszcie co myślicie i czego oczekujecie ale bez szaleństw :D

• Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic