Opublikowano 12 czerwca 201212 l Witam.Zastanawiam się nad zmianą Tv(obecnie lcd samsung 32 cale hd ready).Czytam i czytam posty i chyba skuszę się na plazmę...po długich dniach wyszukiwania w necie plazma vs lcd.Szukam plazmy minimum 46 cali(bez 3D) do 2500-3000tys.Przeznaczenie:X360 i telewizja N. P.S - wypalanie pixeli przy statycznych dłuższych momentach..mit?
Opublikowano 12 czerwca 201212 l Mysle, ze w przedziale 2,5mln-3mln zl to spokojnie znajdziesz jakas topowa plazme. Po prostu wez najdrozsza na rynku.
Opublikowano 12 czerwca 201212 l Ja za taką kwotę wybudowałbym sobie jakąś małą salę kinową i zainwestował w jakiś projektor za kilkaset tysięcy.
Opublikowano 12 czerwca 201212 l Autor Zapytalem tylko o plazme jaką polecacie a sypiecie jakies miliony,salki,projektory..3 tys PLN
Opublikowano 12 czerwca 201212 l Zapytalem tylko o plazme jaką polecacie a sypiecie jakies miliony,salki,projektory..3 tys PLN sam napisales 3000tys = 3mln
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Zgadzam się Panasonic gt30 widziałem za 2949 zł więc cena super. A wypalanie to było kiedyś a fanboye LCD dalej się tego trzymają. Mam trzy letnią plazmę i nie mam żadnych problemów o jakich się oskarża plazmy