Jump to content

Bedzie Live Season w Fifie 13?

Geno21

Recommended Posts

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeszcze raz sprobuje. Czy bedzie aktualizacja formy zawodnikow w trybie SEZONY (granie online z innymi przeciwnikami o awans do wyzszych lig, rozgrywanie spotkan pucharowych itd.)? Dla mnie osobiscie byla to opcja w Fifie 12, ktora najbardziej przyciagala mnie do konsoli. Ogladalem np angielska na weekendzie i jak takie West Brom wsadzilo komus 5 bramek to juz widzialem kim bede gral min. jak dadza aktualizacje w srode.

Jeszcze raz sprobuje. Czy bedzie aktualizacja formy zawodnikow w trybie SEZONY (granie online z innymi przeciwnikami o awans do wyzszych lig, rozgrywanie spotkan pucharowych itd.)? Dla mnie osobiscie byla to opcja w Fifie 12, ktora najbardziej przyciagala mnie do konsoli. Ogladalem np angielska na weekendzie i jak takie West Brom wsadzilo komus 5 bramek to juz widzialem kim bede gral min. jak dadza aktualizacje w srode.

No to teraz też tak jest, musisz tylko grać składami aktualizowanymi wg Match Day...

OK rozumiem czym jest match day. Chyba. Sprawdzilem jeszcze raz i widze tylko singla z jakimis zadaniami, sklepik, terminarz itp. Chodzi mi o granie online.

Jesli poprostu wlaczam Sezony to przeciez niema zadnych podbic formy. Niema strzalek, ktore widac w zakladce EAS FC MATCH DAY. O to mi chodzi. Co jakis czas tylko pozmieniaja pilkarzy miejscami w skladzie (kogos zrzuca do rezerw, a kogos wrzuca do podstawowej 11 co w sumie niema sensu bo moge wrzucic sobie ich spowrotem), ale strzalek czyli formy zawodnikow nie zmieniaja, a przeciez to byla cala zabawa. Chyba, ze da sie uruchomic tryb SEZONY z podbiciami i zdupczeniami tylko ja o czyms nie wiem? W 12 kupowalo sie za ok 30 pln live season i forma zawodnikow zmieniala sie co srode.

Chodzi mi o czerwone i zielone strzalki w trybie SEZONY.

Edited by Geno21

Geno21 ja dokłądnie Cię rozumiem o co ci chodzi. Sam miałęm bardzo duzo frajdy z tym ze co tydzien aktualizowała nam sie forma w rozgrywanych sezonach Online. Zauważyłem że w Fifie 13 nie ma tych strzałek wogóle. Za(pipi)iscie mi sie to nie podoba. Cały czas gramy na ststystykach ustalonych kiedys przez twórców gry. Ja nawet kupiłem wszystkie paczki w sklepie fify 13 ale to nic nie dało. Szkoda bo gra straciła tą nutke ciekawosci jak w tym tygodniu są zaktualizowane składy, ja gram tylko z przeciwnikami online - sezony jesli chodzi o gre z komputerem to wogóle mnie to nie interesuje.