l.erdmann 0 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 (edited) Witam wszystkich... Jakieś 4 dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem TTT2 na konsole PS3. Po zainstalowaniu i zaktualizowaniu produktu zrealizowałem online pass zawarty w pudełku. Następnie zarejestrowałem się na stronie World Tekken Federation, połączyłem tam swoje konto z usługą PSN i tu zaczyna się meritum mojego problemu. Otóż po wejsciu w tryb online następnie w ranked match, ustalam sobie interesujące mnie parametry odnośnie doboru graczy, wybieram postac/postacie. Po tych czynnosciach czekam chwilke az sie wszystko załaduje, i kolejno przez sekunde widze swoja postac stojącą na przeciwko Mokujina po czym wyskakuje mi komunikat "A Connection Error Occured". Podobny komunikat pojawia sie w innych trybach sieciowych. Przeleciałem całą siec ale jakos nie mogłem znalezc odpowiedzi na zaistniała sytuacje. Nadmienie ze w inne gry online da się grac oprocz Tekkena. Nie wiem co mam zrobic z tym fantem wiec postanowłem napisac na forum psx. Moj router to Dlink 524DL. Proszę o pomoc. Poprawka wyskakujący komunikat to A communication error occured !!! Edited October 30, 2012 by l.erdmann Quote
Shorty87 2 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Proponuję skasować cały game data i jeszcze raz odpalić grę. Wpisałeś online pass? Quote
Recommended Posts