Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Modyfikacja mayflash usb fighting stick - pytanie ...

Featured Replies

Opublikowano

Siemano , mam pytanie odnosnie tego sticka, kupilem go chyba z 2 lata temu jako noob w stickach troche pogralem dokupilem guziki sanwy i podmienilem gra sie lepiej , ale ... sam joystick mam dalej ten sam i jest on okropny zamowiony mam juz jlf jakis z sanwy ale tu pojawia sie pytanie moje co do PCB tego sticka bo ... mam problemy czasami jak daje do rogu np prawego to mi chopek robi cios np tylko z tym guzikiem i kierunkiem tylko w prawo bez " dolu " czyli nie robi do rogu i mi kombo sie cale kladzie ... czy to wina PCB bo cos czytalem o nim " PCB ma zdecydowanie słaby odczyt inputów spowodowany silnym SOCD " na stronie kowala. Jak np zrobie przod przod i trzymam ten przod i potem daje w dol to tez wychodza rozne " wałki " typu ze zrobi cios np down + 2 albo forward + 2 a nie do rogu i szlag mnie trafia ... ( mowa o tekkenie na ps3 ) Jak ktos sie zna to prosze o pomoc czy to wina kijowego samego joysticka czy PCB jest jakies lipne tez i musialbym je zmienic ? Ciekawi mnie czy jak zamontuje tego nowego JLF sanwy to tez tak bedzie, albo ten joystick stary ma juz zjechane przelaczniki ? Mam ochote tym calym bajzlem ciepnac o sciane jak mi po raz kolejny kombo nie wychodzi przez to, please help :)

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 24,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może być kilka możliwości a mianowicie: tak jak wymieniłeś mikroprzełączniki się sypią i raz łapią a raz nie,uwalone pcb,albo może też być jakieś zwarcie i wtedy przy próbie jednoczesnego naciśnięcia dwóch przełączników (aby skos wyszedł) łapie tylko jeden z nich. Tak czy owak poleciłbym Ci nowe pcb bo na gałę już wydałeś i pewnie dalej problem będzie występował. Mayflash ma jedną rzecz dobrą....bude a reszta ssie,smutna prawda. Pozdro

Opublikowano
  • Autor

zastanawiam sie tylko skad wziasc nowe pcb zeby to nie byl jakis kosmos bo jak np widze te pcb z sony sixaxis to mnie sciska o ile bym to wogole umial przerobic, znacie jakis pad ktory moge normalnie kupic wystarczy mi do samego ps3 i zeby nie kosztowalo to 150 zeta jak ten fight stick bo poprostu zamiast tego zamowilbym se paewong'a PCB ktore jest uniwersalne do ps3/pc/xbox360 a kosztuje 50 dolcow . A mozliwe jest tez ze podlaczylem jakos zle GND od samego joya i dlatego taki wałek wystepuje ? bo tak teraz patrze po rozkreceniu tego pudla ze chyba 1 switch podlaczylem na odwrot do tasmy ;d

Opublikowano

Hehe to przełącz i zobacz ;) zamiast płacić 50 dolców możesz kupić sticka Datel który chodzi po jakieś 120zł z tego co pamiętam i właśnie posiada ową płytkę na stanie ;) a jak tylko do ps3 to możesz sobie kupić np. tego pada do pc http://www.sklepy24.pl/sklep/siriusz_pl/produkt/gamepad-media-tech-warrior/11081 ktory posiada brd płytkę.