Opublikowano 19 listopada 201212 l Hej, Chcialem poprosic obeznanego forumowicza o zrobienie laya pod allegro. A raczej dwoch templateow. Zaplace (w granicach rozsadku). Ktos chetny? Komus ogarnietemu zajmie to pewnie kilkadziesiat minut. pozdrawiam
Opublikowano 19 listopada 201212 l Jakieś konkretne wymagania? Preferujesz minimalizm, czy wolisz schludne upakowanie większej liczby elementów (grafik)? Ma być sterylnie czy kolorowo, wyzywająco? Przydałoby się więcej konkretów. Być może wystarczy Ci jakiś darmowy szablon, w Internecie takowych pełno, np. tutaj lub tutaj. Jeśli nie, to coś prostego jestem w stanie sklecić, ale tak jak mówię, potrzebuję konkretów.
Opublikowano 19 listopada 201212 l Prosty. Zależy mi na fajnej, nowoczesnej grafice. Musi wygladac profesjonalnie. Jesli chodzi o zawartosc to minimalizm. Masz jakieś swoje probki?
Opublikowano 19 listopada 201212 l napisz na GG Yaczes, bo chyba już pisałeś jak coś to jestem chętny, podrzucę Ci przykładowe rzeczy (bo na Allegro nic nie robiłem w sumie ale łatwo ocenić mój poziom po wykonanych stronach) i jakąś fajną cenę