Opublikowano 18 stycznia 201312 l Sądzę, że kapela jak i muzyka warta uwagi Wyszukiwarka nie działa, więc nie wiem czy jest już taki wątek. http://www.youtube.com/watch?v=V6nbFZtxAL4 Bullets - znany z "Cyberpunk 2077" Again Top Tracks
Opublikowano 19 stycznia 201312 l Dlaczego wstyd. Muzykę fajną robią, wydaje mi się, że są bardziej popularni w Polsce niż w GB. Ja bym wrzucił ten zespół do alternatywy. Edytowane 19 stycznia 201312 l przez MajorZero64
Opublikowano 20 stycznia 201312 l Autor Ja bym wrzucił ten zespół do alternatywy. Można, czemu nie... W sumie, to motałam się gdzie z tym fantem ruszyć
Opublikowano 29 stycznia 201312 l uwielbiam again, moge to słuchać co chwila. Szkoda że nowy album bardziej mainstreamowy, to już bardziej trip hop niźli progresyw, ale też całkiem fajnie sie w aucie słucha Edytowane 29 stycznia 201312 l przez Sugan