Patoslaw 11 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Sprzęt w technicznym stanie bdb kupowałem swojego czasu od Nema Buda wykonana z drewna przez kowala na górze grafika z kenem i pleksa. W środku buttony Sanwa OBSF30-RG oraz joy WICO Conical Joystick With Improved Actuator ( za(pipi)isty Amerykaniec pod 2D) W srodku jest bałagan w kablach, jeden kabelek trzeba dolutować podkleje go tasiemka zeby wszystko super działało bo niestety nie mam na stanie lutownicy a przylutować jedna rzecz to każdy głupi umie Cena to 230 zł plus wysyłka (to naprawde za taki sprzęt jak za darmo). Zainteresowanym podesle fotki żeby zobaczyc stan wizualny kazdy ma tu inne kryteria) stan techniczny bdb buttony idealnie czułe a gałka też smiga jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza
Patoslaw 11 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 up jestem otwarty na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Zamiana na wiatrówkę crosman phantom p10 ? albo na mikrofon do karaoke z wymiennymi kartdridżami(bezpośrednio podłączany do tv) (jak ostatnio sprawdzalem to sam kartdridż na alledrogo przeszło 150 stał) Cytuj Odnośnik do komentarza
Patoslaw 11 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dzięki ale mam na stanie dwie wiatrówki a mikrofon mnie nie interesuje Ewentualnie mogę wymienić na jakieś dobre gry lub gra + dopłata itp Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Witam Przymierzam się do kupna jakiegoś arcade sticka i prosił bym o pomoc co sądzicie o tym złomie http://www.redcoon.pl/B346185-Bigben-Interactive-Arcarde-Stick-f%C3%BCr-PS3-XB360-PC_Kontrolery?xtmc=arcade%20stick&xtcr=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 za tą cenę kupisz jakiegoś porządnego custom sticka Cytuj Odnośnik do komentarza
złoty 4 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 a gdzie takowego dostanę?Proszę o pomoc bo jestem zielony w temacie mój gamerTag to zZloty Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi