QstomPL 83 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Nie ma tego tematu? Serio!? Zainteresowałem się ostatnio tym zespołem, znałem go już jakiś czas, bo ogólnie słucham progresywnego metalu i tym podobnego (Tool, Dream Theather, Mastodon). Dopiero ostatnio mnie wzięło, żeby w końcu się zabrać za ten zespół, bo byłem na progresywnym głodzie : > No i powiem, że zauroczył mnie ten zespól po całości, dawno czegoś takiego nie czułem, serio. Narazie raczkuje w temacie tego zespołu. Słuchałem tak naprawdę tylko tego albumu, z którego jest ta piosenka co dałem : p - Fear of Black Planet (2007) Cały album jest genialny. Słuchałem jeszcze z albumu In Absentia piosenki Blackest Eyes, bardzo melodyjna, wpadająca w ucho i ciągle potem chodzi po głowie 1 Quote
tukan 1917 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Złóż temat dla każdego zespołu jaki lubisz, na pewno wszystkich nas to bardzo interesuje. Quote
QstomPL 83 Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 No przecież nie ma tego tematu tu w ogóle, a chyba nie jestem jedynym komu się ten zespól podoba? Quote
_Shaman_ 870 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 (edited) Mam dla ciebie smutną wiadomość. Progesyf to ch.uj Edited January 28, 2013 by _Shaman_ 1 1 Quote
Guest _Be_ Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Mam dla ciebie smutną wiadomość. Progesyf to ch.uj nie inaczej Quote
Masorz 13243 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Jeden z tych zespołów, które czekają na swoją kolej u mnie. Quote
Recommended Posts