Opublikowano 11 lipca 201311 l Udało mi się zakupić w dobrej cenie dysk od x360, sprzedający pisał że zle wgrał jakieś pliki info.bin . Mam pytanie czy taki dysk mogę używać jako normalny przenośny, nie pod 360 . Jeśli nie to jak wgrać te pliki ?.
Opublikowano 11 lipca 201311 l poszło PW - tutki są na innych forach a nie chcę być posądzony o ich reklame (nie wiem jak to wygląda wg. regulaminu tego forumka)
Opublikowano 11 lipca 201311 l Autor dzięki za tutki, tylko mam pytanie czy muszę robić to samo by używać dysku jako przenośnego a nie do x360? Nie posiadam PC`ta by zrobić kolejne kroki a ixa sprzedałem parę dni temu i tylko jako przenośny by się nadawał ten dysk.
Opublikowano 11 lipca 201311 l kurczę nie wiem - może wystarczy zwykły format hdd i będzie ok ew. szukaj na stronie producenta programu do naprawy dysków