July 14, 201412 yr serial opowiada o prekursorach badań nad ludzką seksualnością i przeciwnościach losu jakim musieli stawiać czoła owi prekursorzy. pojawia się w nim dużo scen masturbacji wibratorem z mikro-kamerą w środku i tym podobnych. w rolach głównych michael sheen i nominowana w tym roku do nagrody emmy lizzy caplan (<3). masters of sex było na początku nazywane "mad men dla ubogich", ale jest to moim zdaniem krzywdzące dla tego znakomitego serialu. wczoraj premierę miał pierwszy odcinek drugiego sezonu. polecam gorąco i zapraszam do dyskusji. Edited July 14, 201412 yr by tk___tk
July 14, 201412 yr Czytalem o tym 'w sieci' czy tam 'do rzeczy', nie pamietam. ogolnie polecali mocno jak warto teka to sprawdze, jak tylko skoncze ogladac 'louie'
September 2, 201411 yr Author ale super wczorajszy odcinek. czemu wy tego jeszcze nie oglądacie to ja nawet nie. drugi sezon jest chyba jeszcze lepszy od pierwszego.
September 2, 201411 yr Ja właśnie ostatnio zacząłem oglądać i muszę przyznać, że jak na początku średnio mnie ruszył to teraz(7 odcinek 1 sezonu) ładnie się rozkręcił.
June 10, 201511 yr Author https://www.youtube.com/watch?v=j5BJVyhkPLs jak tam?? nadal nie oglądacie tego znakomitego serialu?