Opublikowano 16 lipca 201410 l 10 czerwca wysłałem kod z Mario Kart 8, a Pikmina 3 jak nie było tak nie ma :confused: Dostał już może ktoś tą darmową grę?
Opublikowano 16 lipca 201410 l Tak nawet 2 z uk. Był temat walkowany 100 razy. Rejestracja uk po 5 min a w pl w sierpniu.
Opublikowano 16 lipca 201410 l 3 konta Club Nintendo Kupowałeś 3 gry czy kupowałeś kody przez Allegro?
Opublikowano 16 lipca 201410 l Kupiłem 3 gry. Z kodami się bałem bo w razie ich niedziałania trudno to udowodnić i ciężko z reklamacją.
Opublikowano 16 lipca 201410 l Kupiłem 1 grę plus 2 kody jak narazie wszystko ok było. 3 konta na nintendo club uk ale kody zwrotne na jednym koncie na konsoli.
Opublikowano 16 lipca 201410 l Ja mam problem, gdyż boję się wziąć Pikmina 3 z tej promocji... gdyż mam Wii U Basic z małą ilością pamięci i chyba tylko New Super Mario U mi się tu zmieści. Można to jakoś rozegrać? Dysku drugiego nie mam zamiaru kupować.