Opublikowano 18 lipca 201410 l Dziwne, że ten zespół jeszcze nie ma tematu na tym forum. co ten dawid gutjar wyczyniał w 2006 roku to WHOA.
Opublikowano 18 lipca 201410 l Autor NIE MAM PLANÓW NA DZIŚ WIECZÓR MOŻE WYJARAM KOLEJNĄ PIONTKE OSTATNIO TOWAR ROZWALA MI GŁOWĘ ALE BIORĘ GO I ZDZWANIAM SIĘ Z ZIOMKIEM
Opublikowano 18 lipca 201410 l GDZIE TE LUMPEKSY, PRZECHODZONA ODZIEZ WYGLADALISMY MLODZIEJ, TROSZKE MLODZIEJ XD
Opublikowano 18 lipca 201410 l Autor COŚ PRZYBIJASZ, ŻE JESTEM BIAŁY MURZYN? TO ROZPIER.DOLI CIĘ MÓJ KUZYN JEST NAPRAWDĘ BARDZO DUŻY I NOSI CZTERY XL - BLUZY
Opublikowano 18 lipca 201410 l dzieki za folołap w temacie teka, pamietam // NIEKTÓRYCH RZECZY NIE DA SIE OGARNĄĆ Edytowane 18 lipca 201410 l przez FARMEROS
Opublikowano 18 lipca 201410 l Teraz Tomek jest koksem menadżerem w Pure i reklamuje podrzędne fast foody. Kawałek Papierosy powoduje u mnie mdłości. Okropny szit.
Opublikowano 19 lipca 201410 l Jak Borixon to tylko z platynowym sombrero http://www.youtube.com/watch?v=PFftQ8-k3e0
Opublikowano 19 lipca 201410 l Lepiej wklej teledysk do tego a nie samą mp3 bo ten mega hit traci na braku strony wizualnej.
Opublikowano 15 października 201410 l napilbym sie z toba wutki dzis, zwudki dziis napilbym sie z tobo drinka ! klasyk odkad pamietam