Opublikowano 11 grudnia 201410 l Platformer 2D stawiajacy na wysoki poziom trudnosci. Nie ma tanich zagran, developerzy postarali sie z ta gierka i jest naprawde ciekawa i warta uwagi. Jak tylko pojawi sie na jakimkolwiek sale na Steamie to napewno biore. Pogralem troche w "demo" oraz obejrzalem troche na twitchu i gra wyglada naprawde kozacko i nie dosc ze stawia przed nami duze wyzwania, to nagradza gdy uda sie nam pokonac boss'a, a Ci sa naprawde trudni http://store.steampowered.com/app/318530/
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Gierkę już mam od jakiegoś czasu na Steamowej "liście życzeń" bo zapowiada się fajnie. Ciekawe czy będzie na jakimś dobrym promo na tegorocznym Steam Xmas Sale.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Autor Mam nadzieje, bo ja jestem sklonny za nia zaplacic nawet full cene ale niecierpliwie czekam na steam sales z nadzieja ze sie pojawi. Gierka od naprawde małego studia i naprawde swietnie zrobiona i dopracowana. Kazdy skok, kazdy unik z dokladnoscia do jednego piksela.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Po filmikach rzeczywiście widać,że mechanika ruchu jest dobrze opracowana co tylko cieszy biorąc pod uwagę,że nieraz z tym aspektem w indykach różnie bywa.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l dodam tylko ze boostery z tej gry stoja ponad euro co w polaczeniu z obecnym booster creator z gemow moze dac niezla znizke dla zainteresowanych