Opublikowano 1 czerwca 20186 l Ale rozmemłane dziadostwo. Kurwa, na (pipi) on puszcza takie ochłapy? Zaraz się okaże, że jedynymi artystami na których albumy warto czekać, to Kendrick i RTJ. Po TLOPie nie spodziewałem się niczego szczególnego, ale takiego badziewia tym bardziej.
Opublikowano 1 czerwca 20186 l Mam nadzieje, ze CHOCIAZ jego collab z Kid Cudi bedzie dobry. Po tym jeszcze zostaje chyba Nas i Teyana.
Opublikowano 4 czerwca 20186 l W dniu 1.06.2018 o 23:36, Rozi napisał: Ale rozmemłane dziadostwo. Kurwa, na (pipi) on puszcza takie ochłapy? Zaraz się okaże, że jedynymi artystami na których albumy warto czekać, to Kendrick i RTJ. Po TLOPie nie spodziewałem się niczego szczególnego, ale takiego badziewia tym bardziej. I tak nowy kanye > damn
Opublikowano 21 lipca 20195 l https://soundcloud.com/user-334350884/sets/yandhi?fbclid=IwAR2oF-CDSIvO_F_baHxlG8BRlUg8_icFx1a-ySyEKb1KVyV1u8WU__0mSLc Niby z Yandhi, jakieś leaki, ktoś zebrał w całość.