Skocz do zawartości

Kanye West - The Life Of Pablo

Featured Replies

Opublikowano

Ale rozmemłane dziadostwo. Kurwa, na (pipi) on puszcza takie ochłapy? Zaraz się okaże, że jedynymi artystami na których albumy warto czekać, to Kendrick i RTJ. Po TLOPie nie spodziewałem się niczego szczególnego, ale takiego badziewia tym bardziej. 

• Odpowiedzi 233
  • Wyświetleń 161,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I tak nowy kanye > damn

• tylko sie nie poplacz xD   lamusa to widzisz codzien rano patrzac w lustro wiec odbij synek, a to ze szlajasz sie po zagranicznych stronach i jarasz sie tym o ktorym w danym momencie jest glosno i p

• Poleciał raport za obrażanie moich uczuć lamusie.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze CHOCIAZ jego collab z Kid Cudi bedzie dobry. Po tym jeszcze zostaje chyba Nas i Teyana.

Opublikowano
W dniu 1.06.2018 o 23:36, Rozi napisał:

Ale rozmemłane dziadostwo. Kurwa, na (pipi) on puszcza takie ochłapy? Zaraz się okaże, że jedynymi artystami na których albumy warto czekać, to Kendrick i RTJ. Po TLOPie nie spodziewałem się niczego szczególnego, ale takiego badziewia tym bardziej. 

I tak nowy kanye > damn

Opublikowano

Opublikowano

Jezu, jakie to jest piękne.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ganje co daje.

• 10 miesięcy temu...