Opublikowano 16 marca 201510 l Sluchacie Wiza? Dla mnie to No.1 od okolo roku. Moim zdaniem bezbledna muza. Wrzucam jego kilka moich ulubionych kawalkow To moim zdaniem jest najlepsze, zakochalem sie w tym kawalku od pierwszego uslyszenia i tak od poltora roku przynajmniej raz dziennie musze go posluchac To z kolei hymn Pozdrawiam milosnikow kaktusow Edytowane 16 marca 201510 l przez Infidel
Opublikowano 16 marca 201510 l Na paru fitach go mogę posłuchać, parę luźnych kawałków też dobrze wchodzi, ale całej płyty nie jestem w stanie przesłuchać. Co do kaktusów to:
Opublikowano 19 marca 201510 l Nie lubie, nie moj klimat. Chociaz kilka kawalkow mi sie podoba. Ten jest za(pipi)isty. Minus za zerwanie z Amber, chociaz on na nia niezasluguje Edytowane 19 marca 201510 l przez Jerome