Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Połaczenie dwoch PS4 po LANie? mozliwe?

Featured Replies

Opublikowano
Witam

Czy ktos z Was probowal polaczyc dwie PS4 po LANie i grac w co-opa? Moj problem polega na ciaglych lagach. Doszlo do tego, ze mam juz dwa rozne internety w domu i obie konsole dzialaja na innym necie. Jedna po kablu z Orange, a druga po kablu z iPlusa (pierwsza siec ma NAT otwarty druga ograniczony). Poki co to najlepsze rozwiazanie, lecz po 3-4 h gry niemilosiernie tnie jednej lub drugiej osobie. Jesli obie konsole wepne w ta sama siec, nie da sie grac. Albo mnie wypisuje z PSN albo moja dziewczyne (czasami z czestotliwoscia 3 razy na 20 minut) przez co nie zalicza nam razem wykonanych questow; wyrzuca nas z czatu glosowego i po powrocie nie slyszymy sie wzajemnie, pomaga dopiero restart konsol (gramy w dwoch roznych pokojach). Split screen nas nie urzadza, w tym trybie gramy jak nooby. Wpadlem na pomysl by polaczyc konsole po LANie, bo skoro gra, ktora obecnie meczymy (Borderlands: Handsome Collection) posiada taka funkcje, to nie powinno byc zadnych przeszkod. O dziwo po podlaczeniu bezposrednim skrosowanym kablem konsole sie nie wdzia w grze. Napisalem w tej sprawie do Sony. Odpisali, ze zeby grac trzeba byc wpisanym do PSN i miec wykupione konto Plus. You dont' say! Tylko, ze ja nie chce grac online. Chce ominac te cholerne lagi i choc raz posiedziec te 6h przy grze z bananem na ryju a nie wiecznym wku..em, ze nie udalo mi sie zrevivowac mojej lubej bo biegne do niej dwa kroki w przod i piec do tylu. Wiem, ze wiecej gier posiada tryb LAN, np. Diablo III, moze ktos z Was probowal grac tam po LANie?

A moze macie jakis inny pomysl jak rozwiazac te sytuacje. Co moze byc powodem tego, ze tak ciezko nam pograc w jakakolwiek kooperacje?

Dodam tez, ze ten sam problem lagow mamy w innych grach, np. CoD: Ghosts w trybie ubijania kryptyd. Na PS4 nie mozemy dograc wspolnego meczu, przez co nie zalicza zdobytych zebow. Od roku probuje wbic 200 zebow na ostatni upgrade i ciagle kogos wyrzuca. Na PS3 dzialal zarowno LAN jaki i gra przez PSN (z tym, ze grajac np. klanowki nie moglem byc w tym samym lobby co moja dziewczyna), ale jakos nie moge przesiac sie z powrotem z PS4 do PS3... jeden odcien szarosci, az oczy bola.

• Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi