Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z dektywacją/aktywacją PS3

Featured Replies

Opublikowano

Witam,

po ostatniej aktualizacji systemu PS3 nie mogę odpalić żadnej gry na ps3 ponieważ wyskakuje komunikat "To access this content, you must activate this system" - błąd 80029514.. Kiedy staram się aktywować system w dziale "account management" w "aktywacja systemu" mam błąd "This PS3 system could not be activated. Your account already has 2 PS3 systems activated for game content. To activate this PS3 system, you must deactivate another PS3 system.".

Jak mogę deaktywować inne PS3, skoro gram tylko na tej jednej konsoli? Z kolei na stronie https://account.sonyentertainmentnetwork.comw zakładce "Multimedia i urządzenia" mam informację, że "Niedawno deaktywowano urządzenia, więc wybrana funkcja jest obecnie niedostępna." Czy ktoś wie co w takim przypadku zrobić? W tym momencie nie mogę włączyć żadnej gry na PS3...

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Albo z kimś dzieliłeś konto i ten ktoś Cie nieźle zrobił albo miałeś włam na konto (wątpię). Dezaktywację przez www można zrobić raz na 6 miesięcy.

Ja bym dzwonił na infolinie i mówił że ktoś mi włam zrobił i poprosił ich o dezaktywacje wszystkich aktywnych systemów.

Opublikowano
  • Autor

Albo z kimś dzieliłeś konto i ten ktoś Cie nieźle zrobił albo miałeś włam na konto (wątpię). Dezaktywację przez www można zrobić raz na 6 miesięcy.

Ja bym dzwonił na infolinie i mówił że ktoś mi włam zrobił i poprosił ich o dezaktywacje wszystkich aktywnych systemów.

Z nikim nie dzieliłem konta, nikomu nie podawałem loginu i hasła. Też myślałem o włamaniu.. Jutro dzwonię na infolinię.