Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Czy coś takiego jeszcze istnieje? Organizowane są jakieś turnieje itp? Prowadzę sklep Konsolowy (konsole,gry,serwis). Ostatnio pomagaliśmy w organizacji turnieju w fife i zainteresowanie było spore. Około 130 uczestników a mieszkamy w małym mięście (około 50tys mieszkanców). Zastanawiałem sie czy nie zorganizowac czegoś podobnego w Halo, niestety u nas mało osób gra w Halo a chcielibyśmy to zmienić . Więc moje pytanie: Czy w polsce organizowane są jakieś turnieje, jak to wygląda? Czy ktoś byłby w stanie nam pomóc w organizacji czegoś takiego. Mamy do dyspozycji Halę Sportową, kilka projektorów. Konsole i pady może by się znalazły . Czy jest sens? Czy w ogóle komuś chciało by się przyjechać? Mieszkamy 100km od Warszawy.
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Na chwile obecna turnieje nie sa organizowane za bardzo nad Wisla. Kiedys robilismy tego bardzo duzo (od samego Halo Combat Evolved) jednak scena sie zestarzala (brak czasu przede wszystkim) i zabraklo swiezej i mlodej krwi. Tak jak DonSterydo wspomnial, najzywszym na chwile obecna miejscem z Halo w Polsce jest nasza grupa na FB: https://www.facebook.com/groups/haloarena/?fref=ts Swego czasu ostatnio Bar7h - Bartosz Wysocki sie bawil w turnieje, ale nie jestem pewien czy moze cos na boku robic (ESL).
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Gra ogólnie ktoś z okolic Jeleniej Góry, planuje ze znajomymi jakiś mały zlot konsolowy i się zastanawiam czy byłoby z kim zagrać w jakieś Halo ?