Wyso 19 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Odświeże temat. Czytałem kiedyś recenzję na temat tej gry w Extrimie - brzmiała zachęcająco. Ostatnio zdobyłem ją i musze powiedzieć, że jest świetna. Pomysł na gre prosty i zabawy masa. Podmienianie płyt ze swoją muzyką (cd audio) przedłuża zabawe. Testowałem na wolniejszej muzyce metalowej i nie zauważyem żeby gra nie nadążała. Przeciwnie - pojawiające się przeszkody pokrywały się z rytmem muzy. Może przy szybszej muzie gubi rytm. Szpil stworzony jest dla ludzi lubiących gry rytmiczno-muzyczne i nietypowe. Dla pozostałych nie koniecznie musi podejść. Video z gry: Gemeplay 1 plansza Quote
Look-e 1 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ta gra jest .... nie wiem jak to powiedzieć... może wyjątkowa? No, to tak. Miodna i mega grywalna - jak najbardziej. Brzydka - nie za bardzo, ja tam jakichś rozlazłych pikseli nie widze, bo i mało tam tego jest. Oryginalna - na maksa. Nie jest to moja ulubiona gra, ale musze przyznać że to jedyna gra która mi się nie nudzi. Co kilka miesięcy wali mnie coś w łeb i musze ją załączyć. Świetna, powykręcana gra Quote
Recommended Posts