Kura145 0 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Witam wszystkich i chciałbym się dowiedzieć odnośnie najnowszej aktualizacji która była w październiku która namieszał w mojej konsoli i sama się wyłącza bez mojej ingerencji .Przed październikową aktualizacją konsola wyłączała się nawet z 10 razy ale gdy doszło do obecnej aktualizacji konsola wyłączała 1 raz dziennie a na drugi dzień wcale.Jak ktoś ma podobny przypadek co ja to niech da znać bo z tej desperacji to wysłałem konsole do serwisu i to bardzo niechętnie zrobiłem bo lubię sobie codziennie przed konsolą miło spędzić czas. Pojechałem samochodem przed południem sobie do miasta na zakupy i naglę słyszę że ktoś dzwoni z serwisu Microsoft a wiadomość była zaskakująca bo podali konsole najróżniejszym testom i powiedzieli mi że mimo intensywnej grania konsola jest w stanie idealnym i jest bardzo zadbana a podzespoły chodzą bez zarzutów. Jeżeli to wina aktualizacji to będę spokojniejszy ale może są jakieś osoby co mają identyczny problem co ja opisałem w temacie to proszę jeszcze raz dajcie znać bo dbam o moje sprzęty elektroniczne. Edytowane 15 Listopada 2018 przez Kura145 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) masz podłączoną pod listwę lub trójnik? Edytowane 16 Listopada 2018 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi