AdamASD 1 Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Witam, czy może jest tu jakiś gracz CIV 6 na ps4? Mam dość duży problem - zakupiłem grę z dodatkami ze sklepu sony na święta z obniżką (250 zł). Gra praktycznie co kilka godzin wywala błąd i każe zgłaszać problem. Gorsze jest jednak to, że za chiny nie mogę kupować za złoto, kulturę i wiarę. Przykładowo - spełniam wszystkie wymogi, mam panteon, proroka, wybraną religię, świątynię i kaplicę i nawet sama podpowiedź nakazuje mi kupować mesjasza (mam zgromadzone punkty wiary z zapasem !) i jak klikam zakup to jest tylko odgłos zakupu ale nic się nie dzieje. Kupując za kasę jest jeszcze śmieszniej - wskakuje mi coś innego w kolejkę turową niż zanzaczyłem. Są to kolosalne bugi jak na taką grę bo odbierają całkowicie prawie wszystkie drogi zwycięstwa prócz jednej - militarnej. Taka gra nadaje się tylko na śmietnik. 1 Quote
Huboo 0 Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Cześć. Mam ten sam problem. Udało Ci się go rozwiązać? Quote
Recommended Posts