Opublikowano 19 marca 20232 l Ktoś kupił? Warto? https://www.playstation.com/en-pl/games/the-dark-pictures-switchback-vr/ Edytowane 19 marca 20232 l przez RadkoR
Opublikowano 19 marca 20232 l Mam, ale przyznam sie nie odpalilem nawet. Moze dzisiaj wieczorem sproboje
Opublikowano 19 marca 20232 l Pograłem trochę,graficznie to chyba najsłabszy tytuł z tego co na razie ograłem na goglach.Twórcy zapowiedzieli patcha ,który ma ten blur poprawić. Strzelanie w porządku, jumpscary bardziej śmieszą niż straszą, Rush of Blood bardziej mi się jakoś podobało.
Opublikowano 21 marca 20232 l Graficznie to wyglada jak PS VR1, albo gorzej. Gameplayowo nie jest zle, od taka rozrywka, ale szybko sie nudzi. Jestem niemilo zaskoczony jak w oprawie ta gra jest biedna. Na pewno niewarta swojej pelnej ceny. W Rush of Blood fajniej sie gralo.
Opublikowano 24 marca 20232 l Autor Dzięki za opinie. W takim razie będzie pas a kasa pójdzie na TWDSS2.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk