Jump to content

N-Gage

Zarzykzgr

Recommended Posts

Posted

Witam!

W PE#125 przeczytałem tekst o reaktywacji N-Gage. Miesiąc później miał być tekst dotyczących na niego gier, którego nie było.

Kiedy będzie w końcu ten nowy soft, który zmieni mój tel w N-Gage? Jest już znana data premiery?

• 4 weeks later...
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Guest MasterShake
Posted

pelne ngage jest tylko na n81,n95 ma takie jakby demo i poki co nic nie pisze do kiedy

Posted (edited)

N-gage 2.0 jest już dostępne. Na mojej N73 wszystko śmiga bez zarzutu. Demka jak i pełne wersje: System rush evolution, creatures of the deep,tetris,world series of poker, space impact kappa base i asphalt 3D street rules.

Edited by MoniqaPS2PSP
  • 2 weeks later...
Posted

MoniqaPS2PSP, to taki nieoficjalny soft. Na razie wiem, że 27 marca kończą się beta testy i w ciągu kilku tygodni ma być wypuszczona oficjalnie aplikacja.

• 2 weeks later...
Posted

Dark serge a co robiles jesli mzona wiedziec :D?

A tak btw, gdyby ktos chcial pomocy w zakupie gierek, czy ogolnie w sprawie n-gage 2.0

to gg 8276054

Posted
MoniqaPS2PSP, to taki nieoficjalny soft. Na razie wiem, że 27 marca kończą się beta testy i w ciągu kilku tygodni ma być wypuszczona oficjalnie aplikacja.

widać nie poinformowana jestem :) w każdym razie śmiga. Łowienie rybek rządzi.

• 5 months later...
  • 3 months later...
Guest Albert Wesker
Posted

Na mojej E51 n-gage 2.0 chodzi świetnie, Metal Gear Solid Mobile, Resident Evil i Boom Blox rządzą :)

• 4 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

No jest kilka bardzo fajnych gierek na N-Gage 2.0. Kupiłem One, Creatures of the deep, Pandemonium i jestem happy. I wszystko byłoby extra gdyby nie wczorajsza wiadomość o likwidacji platformy do września 2010... Smutna wiadomość dla fanów. Może jeszcze sobie sprawie takie tytuły jak MGS, RE, Dirk Dagger ale naprawdę szkoda bo kilka dobrych pozycji można było na N-Gage znaleźć. Trzeba też przyznać że wiele z dostępnych tam gier to średniaki/crapy/lipne konwersje z Javy. Mimo wszystko potencjał był ale niestety został zmarnowany. OVI Store Nokii ma zastąpić N-Gage, ale narazie to nie ta liga;(