Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Witam!

W PE#125 przeczytałem tekst o reaktywacji N-Gage. Miesiąc później miał być tekst dotyczących na niego gier, którego nie było.

Kiedy będzie w końcu ten nowy soft, który zmieni mój tel w N-Gage? Jest już znana data premiery?

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 16,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zalezy jaki masz telefon, bo nie na kazdym to bedzie dostepne, narazie jest w niektorych telefonach :/ np Nokia N81 oraz N95 8Gb

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pelne ngage jest tylko na n81,n95 ma takie jakby demo i poki co nic nie pisze do kiedy

Opublikowano

N-gage 2.0 jest już dostępne. Na mojej N73 wszystko śmiga bez zarzutu. Demka jak i pełne wersje: System rush evolution, creatures of the deep,tetris,world series of poker, space impact kappa base i asphalt 3D street rules.

Edytowane przez MoniqaPS2PSP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

MoniqaPS2PSP, to taki nieoficjalny soft. Na razie wiem, że 27 marca kończą się beta testy i w ciągu kilku tygodni ma być wypuszczona oficjalnie aplikacja.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Juz jest dostepne bo dzisiaj miała miejsce premiera Fify 08 (przy której to pracowałem i w creditsach jestem :))

w ogóle EA to lole są XD

Opublikowano

Dark serge a co robiles jesli mzona wiedziec :D?

A tak btw, gdyby ktos chcial pomocy w zakupie gierek, czy ogolnie w sprawie n-gage 2.0

to gg 8276054

Opublikowano
MoniqaPS2PSP, to taki nieoficjalny soft. Na razie wiem, że 27 marca kończą się beta testy i w ciągu kilku tygodni ma być wypuszczona oficjalnie aplikacja.

widać nie poinformowana jestem :) w każdym razie śmiga. Łowienie rybek rządzi.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Bawię się już na mojej 6120c. Force Unleashed rządzi.

Łowienia rybek nie kapuje, przez 10 minut nie złowiłem nic.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Na mojej E51 n-gage 2.0 chodzi świetnie, Metal Gear Solid Mobile, Resident Evil i Boom Blox rządzą :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Metal jest kozacki. Motyw z uzywaniem kamery daje rade.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

No jest kilka bardzo fajnych gierek na N-Gage 2.0. Kupiłem One, Creatures of the deep, Pandemonium i jestem happy. I wszystko byłoby extra gdyby nie wczorajsza wiadomość o likwidacji platformy do września 2010... Smutna wiadomość dla fanów. Może jeszcze sobie sprawie takie tytuły jak MGS, RE, Dirk Dagger ale naprawdę szkoda bo kilka dobrych pozycji można było na N-Gage znaleźć. Trzeba też przyznać że wiele z dostępnych tam gier to średniaki/crapy/lipne konwersje z Javy. Mimo wszystko potencjał był ale niestety został zmarnowany. OVI Store Nokii ma zastąpić N-Gage, ale narazie to nie ta liga;(