JanzKijan 1 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ta gra jest kapitalna. Idealne połączenie prostoty, oryginalności i dużej grywalności. Dużo możnaby pisać, dość jednak zaznaczyć, że szkoda, iż świat gier nie poszedł taką właśnie drogą. Dzisiaj liczy się tylko dobra grafika i nic więcej - regres merytoryczny na niemalże całej linii. Pikimin 2 to absolutnie obowiązkowa pozycja na GC. Quote
sokol 1 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja właśnie poluję na ta gierkę, ale pierw musze memorkę nową kupić bo miejsca na savy nie mam Quote
Kroolik 7 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Fajnie jakby pomyśleli nad 3 częścią... A dwójka jest GENIALNA Quote
sokol 1 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A ile zajmuje przejście jej na 100%? Jedynka była pod tym względem króciutka. Quote
Guest Siwy_ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 moze ktos napisac o co mniej wiecej w tej grze chodzi ? dwojka lepsza niz jedynka ? Quote
n-name 0 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 bardzo podobna do pierwszej części, z tym że sporo dłuższa. Dla mnie po ukończeniu pierwszego Pikmina dwójka była trochę nużąca, ale zagrać warto Quote
jiloo 4 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 (edited) moze ktos napisac o co mniej wiecej w tej grze chodzi ? dwojka lepsza niz jedynka ? jak nie grales w "jedynke" to inwestuj w dwojke. wiecej moznliwosci i wiecej grania. no i nieskonczona ilosc dni na exploracje. Edited April 24, 2008 by jiloo Quote
Recommended Posts