February 23, 200818 yr Ta gra jest kapitalna. Idealne połączenie prostoty, oryginalności i dużej grywalności. Dużo możnaby pisać, dość jednak zaznaczyć, że szkoda, iż świat gier nie poszedł taką właśnie drogą. Dzisiaj liczy się tylko dobra grafika i nic więcej - regres merytoryczny na niemalże całej linii. Pikimin 2 to absolutnie obowiązkowa pozycja na GC.
February 23, 200818 yr Ja właśnie poluję na ta gierkę, ale pierw musze memorkę nową kupić bo miejsca na savy nie mam
April 1, 200818 yr moze ktos napisac o co mniej wiecej w tej grze chodzi ? dwojka lepsza niz jedynka ?
April 3, 200818 yr bardzo podobna do pierwszej części, z tym że sporo dłuższa. Dla mnie po ukończeniu pierwszego Pikmina dwójka była trochę nużąca, ale zagrać warto
April 24, 200817 yr moze ktos napisac o co mniej wiecej w tej grze chodzi ? dwojka lepsza niz jedynka ? jak nie grales w "jedynke" to inwestuj w dwojke. wiecej moznliwosci i wiecej grania. no i nieskonczona ilosc dni na exploracje. Edited April 24, 200817 yr by jiloo