Opublikowano 28 sierpnia 200816 l Zakończenie MGS2 nie było pełne, wobec planowanej wersji. Decyzje o usunięciu pewnych zdarzeń, podjęto wskutek pewnego prawdziwego wydarzenia. Co wycięto i z jakiego powodu?
Opublikowano 28 sierpnia 200816 l Atak na WTC? Wycieto fragment filmiku, na ktorych widać wieże? Jak dobrze to oddaje
Opublikowano 28 sierpnia 200816 l Został wycięty atak Arsenal Gear'a na Manhatan z powodu tragedii z 11 września.
Opublikowano 28 sierpnia 200816 l Dokładnie, a szkoda, bo z dymem poszłaby między innymi, Statua Wolności. Zadajesz.
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Jakim snajperem inspirowal (mozliwe, ze podobienstwo jest przypadkowe) sie Hideo tworzac The End'a.
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Prawdopodobnie najsłynniejszym snajperem wszech czasów: Wasilijem Zajcewem, radzieckim gostkiem, który zabił podczas całej wojny prawie 430 hitlerowskich żołnierzy. Ciekawostką jest to, że korzystał z tego samego karabinu, jak nasz dziadek: Mosinem - Nagantem. Edytowane 29 sierpnia 200816 l przez Mr. Blue
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Nie o niego mi chodzi. Może będzie za łatwo, ale podpowiem, że ów snajper pochodzi ze Skandynawii.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Ze Skandynawii? W grę wchodzą dwie osoby: Simo Hayha ogłoszony przez niektórych najlepszym strzelcem wszech czasów (lepszym nawet od Zajcewa). Wsławił się używaniem Mosina bez celownika optycznego. (!) Wysyłano na niego całe oddziały, które wycinał w pień. Sulo Kolkka Kolejny niesamowity fiński snajper, także korzystający z Mosina. Edytowane 30 sierpnia 200816 l przez Mr. Blue
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Chodzi o Simo Hayha'e. Dodam, że po za używaniem Mosina, snajper żył około 100 lat oraz miał uszkodzoną szczękę (vide The End). Zadajesz.
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l W Metal Gear Solid 3 popełniono pewien błąd w kreowaniu wizerunku Ocelota. Pomyłka ma znikome (praktycznie żadne) znaczenie dla fabuły, jednak jest widoczna dla niektórych graczy. O co chodzi?
Opublikowano 1 września 200816 l Nie, to coś jest łatwiej zauważalne i nie dotyczy samego ciała Ocelota. Pierwsza podpowiedź. Podpowiedź druga: (Jeśli naprawdę lubisz kombinować i analizować gry scena po scenie, nie czytaj:) Wojkowy bez trudu by zgadł o co chodzi, mając przed sobą dialogi Ocelota i jego zdjęcie z gry. Edytowane 1 września 200816 l przez Mr. Blue
Opublikowano 1 września 200816 l chodzi o stopień wojskowy Ocelot nie powinien mieć stopień majora w tak młodym wieku
Opublikowano 1 września 200816 l O to można się kłócić. Nie można się kłócić natomiast o błąd, który ja mam na myśli. Czyli kolejna podpowiedz: Pomyłka jest ewidentna i niepodważalna. Edytowane 1 września 200816 l przez Mr. Blue
Opublikowano 1 września 200816 l Jeszcze trochę. Ale skoro nikt nie wie o co chodzi, kolejne podpowiedzi: 4: Pies jest pogrzebany w pierwszym wejściu Ocelota, gdy posługuje się jeszcze Makarovem. 5: Zagadka nie ma nic wspólnego z bronią jaką się posługuje. Edytowane 1 września 200816 l przez Mr. Blue
Opublikowano 1 września 200816 l 1.Odznaka jaką posiada nie istnieje? 2.Nieludzko "miałczy" ;p No co, brak pomysłów już.
Opublikowano 2 września 200816 l Oj ludzie, nie dziwie się, bo to chyba jedna z najtrudniejszych zagadek w temacie.: Odpowiedż jest następująca: Wszyscy o Ocelocie mówią jako Majorze, (łącznie z nim samym) kiedy tymczasem, jego odznaczenia i insygnia należą do stopnia Kapitana.
Opublikowano 26 października 200816 l Zadałbym pytanie tylko nie wiem jakie już były a jakie nie(nie bede czytal poprzednich 114 stron Edytowane 26 października 200816 l przez Me4ju
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Moze ja zadam pytanie ?? Jaki kamuflaz daje 95% kamufalzu przy czolganiu sie w walce z "The Boss" (Snake Eater) ??