Opublikowano 19 marca 200817 l Tu takie moje top na teraz. Tak w skrócie. 1.FiL4 ( allround player, motywator, stara sie szybko eliminowac swoje błedy ) / Graniu ( mega aim, jego minusem jest to, ze za malo mowi) 2. Boczek (taktyk, zawsze mysli o zespole, nigdy nie stara sie grac pod siebie aka gram slayera w obdżektivie, z BR'a i snajpy tez cos strzela) / Flaha (tylko czasem bywa za nerwowy ;] ) 3.Juan/Bieniu ( same poziom ) 4.Insiak/Karczoch/Miniu ( same poziom ) -Kerlo -zielony -molo <3 Taki podział na pary i tripary ;] Edytowane 19 marca 200817 l przez _Bobek_
Opublikowano 19 marca 200817 l Dobra pisze topa bo mnie bobek spamuje na gg;] 1. Ja ;] wyjaśniać chyba nie musze xD 2. Flasha aka 'najlepiej sie posługuje snajpa wiec mi jej nie ruszac' 2. Bobek aka 'znajdź mnie jeśli potrafisz' ;] 2. Fil4 aka 'bo ja ich zawsze zachodze od tylu' ;] 2,5. Molo a jakos tak sie tu wplatal w liste 5. Bieniu aka 'maulera dostaje zawsze jako 2 bron na starcie' xD 5. Juan aka t3h Feno aka 'mam 20 fragow ale stary nic nie gram' ;] 5. Graniu - bo wygrywa 1v1 jedzac chipsy 5. Insiak - mieć generała to nie w kij dmuchał ;] 5. Karczoh aka 'to skleje sobie go tak po pedalsku' Edytowane 19 marca 200817 l przez B0CZEK
Opublikowano 21 marca 200817 l Dobra pisze topa bo mnie bobek spamuje na gg;] 1. Ja ;] wyjaśniać chyba nie musze xD 2. Flasha aka 'najlepiej sie posługuje snajpa wiec mi jej nie ruszac' 2. Bobek aka 'znajdź mnie jeśli potrafisz' ;] 2. Fil4 aka 'bo ja ich zawsze zachodze od tylu' ;] 2,5. Molo a jakos tak sie tu wplatal w liste 5. Bieniu aka 'maulera dostaje zawsze jako 2 bron na starcie' xD 5. Juan aka t3h Feno aka 'mam 20 fragow ale stary nic nie gram' ;] 5. Graniu - bo wygrywa 1v1 jedzac chipsy 5. Insiak - mieć generała to nie w kij dmuchał ;] 5. Karczoh aka 'to skleje sobie go tak po pedalsku' Argumenty mistrzowskie , myslalem ze opluje monitor
Opublikowano 23 marca 200817 l Dobra pisze topa bo mnie bobek spamuje na gg;] 1. Ja ;] wyjaśniać chyba nie musze xD 2. Flasha aka 'najlepiej sie posługuje snajpa wiec mi jej nie ruszac' 2. Bobek aka 'znajdź mnie jeśli potrafisz' ;] 2. Fil4 aka 'bo ja ich zawsze zachodze od tylu' ;] 2,5. Molo a jakos tak sie tu wplatal w liste 5. Bieniu aka 'maulera dostaje zawsze jako 2 bron na starcie' xD 5. Juan aka t3h Feno aka 'mam 20 fragow ale stary nic nie gram' ;] 5. Graniu - bo wygrywa 1v1 jedzac chipsy 5. Insiak - mieć generała to nie w kij dmuchał ;] 5. Karczoh aka 'to skleje sobie go tak po pedalsku' HAHAHAHA ROTFL Nie no boczek rozwaliles mnie tym I tym o sklejaniu też Każdy przecież lubi moje wklejki