Figaro 8155 Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Własnie gram w Fable. Mam z dwie godzinki, jestem 18 latkiem i w ogóle nice. ale trochę mnie martwi, czyta gra ma jakieś potem ciekawe zadania, niż odpędzenie robalów od zwykłych ludzi? ;/ Boję się, że przez cąłą grę chodzi się po Albionie spotyka człowieczka któremu albo możemy pomóc albo zabić... Będą bardziej złożone questy? Czy da się potem zmieniać swojej postaci wygląd? Quote Link to comment
kendzior 21 Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Co do złożoności questow. IMO Fable to jest zwykły h&s. Możesz albo zabijać dla dobrych albo dla złych. Nic skomplikowanego Cię nie spotka. A co do zmiany wyglądu. Zmienia się poprzez fryzury, tatuaże, wiek oraz charakter. Czyli jakiś tam wpływ się ma ;] Quote Link to comment
Guest MasterShake Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 jak kogos to ineteresuje w media jest nowka za 30 zl Quote Link to comment
Guest Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Wyglad zmienia sie najbardziej w odniesieniu do charakteru bohatera. Jestes dobry, masz zloty pierscien wokol glowy i otacza cie poswiata. Mozesz tez wyladowac z rogami, trupio blada skora, czerwonymi oczami i masa much podazajacych za toba. Questy mimo ze proste to sa fajne, ogolnie gra przyjemna, z fajnym klimatem. Quote Link to comment
matiz23 0 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Przeszedłem to cudeńko, no może nie takie znowu cudeńko, ale kawał dobrej gry. Gierka powinna być dłuższa, wersje lost chapters przeszedłem w około 11 godzin. Już przymierzam się do ponownego przejścia tej gierki tylko że wtedy zrobię wszystko co sie da. Polecam gierkę, jak ktoś ma nie tak znowu starego kompa to może kupić wersję na PC (ja grałem w wersję xboxową). Quote Link to comment
Suboshi 3 Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Niedawno kupiłem Fable z "Games for demand". Po kupnie domu można go wynająć ale nie zauważyłem żebym coś na tym zarabiał. Druga sprawa to te kręgi walki na pięści. Nie mogę znaleźć pierwszego w którym pozwolili by mi się bić;/ Quote Link to comment
konsola 4 Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 jest polska wersja fable na xboxa? Quote Link to comment
gieroy22 41 Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Nie ma, ale jest nieoficjalne spolszczenie zrobione na bardzo wysokim poziomie bo o ile się nie mylę to spolszczenie z wersji PC Quote Link to comment
Recommended Posts