Jump to content

Castlevania: Symphony of the Night. Fenomen

Sonotori

Recommended Posts

Posted

Testowałem niedawno wersję NTSC US i jedna rzecz mnie zastanawia. Filmiki są na pełnym ekranie, ale właściwą rozgrywkę wtłoczono między poziome czarne paski. Tak jest w każdej wersji? W japońskiej i Saturnowej też? A w PAL-u jak, paski są szersze? Sądząc z tych skrinszczotów, wersja XBLA (port z PSX-a) też ma 4:3 jakby przycięte.

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

22.11.2008 ta date zapamietam bo w ten dzien pierwszy raz odpalilem Castlevanie SOTN na poczatku podszedlem do tego jak do kazdej innej castlevani czy ze nesa czy innej platformy czyli kupa ale pol godziny gry i mnie wciagnelo jak zadna inna gra!!! 4 dni i juz mam 170% gralem prawie non stop dawno tak nie mialem !!!

Posted

Ojj od dłuższego czasu poluję na tą grę w wersji na Ps3. :wub: Jak tylko znajdę więcej czasu to zagram się na śmierć bo o ile pamiętam(z czasów szaraczka) to epicko grywalna gra.

Posted (edited)

Przy okazji polecam Super Metroida (choćby na emulatorze), z którego Symfonia Nocy czerpie pełnymi garściami patenty. To dopiero jest klasyka action adventure.

22.11.2008 ta date zapamietam bo w ten dzien pierwszy raz odpalilem Castlevanie SOTN na poczatku podszedlem do tego jak do kazdej innej castlevani czy ze nesa czy innej platformy czyli kupa ale pol godziny gry i mnie wciagnelo jak zadna inna gra!!! 4 dni i juz mam 170% gralem prawie non stop dawno tak nie mialem !!!

Wypróbuj resztę post-Super Metroidowych Castlevanii (GBA), a niewykluczone, że odwołasz te kalumnie pod adresem Castlevanii na inne platformy. Oczywiście Symfonia Nocy była przełomowa, ale serię później rozwijano w tym kierunku na platformach przenośnych.

Edited by Sonotori
Posted
Przy okazji polecam Super Metroida (choćby na emulatorze), z którego Symfonia Nocy czerpie pełnymi garściami patenty. To dopiero jest klasyka action adventure.

Wypróbuj resztę post-Super Metroidowych Castlevanii (GBA), a niewykluczone, że odwołasz te kalumnie pod adresem Castlevanii na inne platformy. Oczywiście Symfonia Nocy była przełomowa, ale serię później rozwijano w tym kierunku na platformach przenośnych.

Tak wlasnie uczynie bo szczeze mowiac nigdy na dluzsza mete nie cioralem w castlevanie jednak trzeba chwile pograc zeby wciaglo a u mnie zabraklo checi do tego, jakos negatywnie bylem nastawiony ale juz naprawiam swoj blad!!! dzieki

Posted

Sonotori chwala ci za tego posta wlasnie sprawdzilem swoja kolekcje z GBA i mam dwie czesci tej swietnej gry gram zaledwie 5min i juz czuje wielkiego powera i checi do ukonczenia obydwu czesci takze na jakies pare tygodni mam zajecie!