daniel192 0 Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 moja uwaga mając auto 600 konne i ważące 1T to nie będzie drift choćbyście chcieli musi być odpowiednie rozłożenie masy mocy i zawiechy kiedyś w suprze ustwałem wszystkie ustawienia na najnizsze i włączyłem owal. Gwarantuje że z takimi ustawieniami nawet prosto nie da sie jechać bez driftu to znaczy że wóz jest do bani a nie do driftu bo prawdziwm wozem do driftu jadąc z zgodnie ze wskazówkami mrugających pasków powinno się jechać dobrze a co do driftowania w GT4 (ktoś wspominał) to da się i to całkime fajnie tylko auta nie umiałem utrzymać na odpowiednim torze jazdy bo za mało umiem najlepiej driftować Nissanem Silvia S14 lub S15. Dobrze sprawdza się równierz Ford Mustang GT. Jeżeli chodzi o tory to ja proponuję: Tsukuba, Suzuka, Silverstone. Quote Link to comment
iwanek 0 Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Ja osobiście używam Trueno S932. Moim zdaniem najlepszy tor do driftu w FM2 to Suzuka East. Quote Link to comment
Recommended Posts