Jump to content

rozmowy niedokończone

Guest

Recommended Posts

Posted (edited)

Jako że uważam Gurala za najlepszego polskiego eMCe, to chciałbym wiedzieć co z PDG z jego udziałem jest dobre, oprócz Killaz'ów i Manewrów?

Edited by Guest
  • Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Oprócz kilazów i manwerów, są jeszcze płyty solowe. Ale pewnie je też już przesłuchałeś. Oprócz tego są tylko występy gościnne. Oto najlepsze z nich:

Ramona 23 - Na szczytach Mont Ewerestu ft. DGE

Ramona 23 & Galon - Gdziekolwiek nie pojde ft. DGE i GP

To tak na szybkiego wartego sprawdzenia. Generalnie polecam wszystko z P.D.G. a nie tylko Gurala ;]

Edited by Reiko
Posted

Czy ja tylko myśle że polski rap to śmieć, prosto, firma? Co to ma być? PDG daje rade , smarki, są perełki. Ale cały ten blichtr z Vivy to śmiech na sali...

litości...

Posted

A ja myślę że nie, nie można go oceniać po tym co leci na Vivie, tak samo pewnie powiedzą fani techno albo rocka - polski rock nie jest chu.jowy przez jakiśtam Feel.

Guest lukasz
Posted

Firma wiadomo ,że to wacki , ale ten kawałek z Soundkailem np. bardzo dobry.

Posted

ten koleś co jedzie na początku to jakiś pajac, pod disco polo mi to podchodzi.

Posted
Czy ja tylko myśle że polski rap to śmieć, prosto, firma? Co to ma być? PDG daje rade , smarki, są perełki. Ale cały ten blichtr z Vivy to śmiech na sali...

Sprawdź sobie Afront.

Zacznij od płyty "Coraz gorzej".

• 8 months later...
Guest lukasz
Posted

Nowy teledysk Firmy. W sumie mocna ekipa o_O

Posted

Popek najlepiej. Szacunek dla gościa za progres co nie. Dobrze, że rzucił złodziejkę i zająl się sportem chłopak. Elo ziomki, zwacha na ruchy, pamiętajcie plecy nie zrobią się same!

Wilku tam nawija "(...) to nazi rap"??

Posted (edited)

:bow: notorious b.i.g. od 13 lutego w kinach!

edit

tk: wez sobie wlacz stary dobry tech n9ne ( http://www.youtube.com/watch?v=4TM19cbG0C4 ) i powiedz mi, gdzie ty w tym popku widzisz progres? ja juz tak troche mam dosc hasel o hawudepach i konfiturach. ;/

Edited by Guest
Posted

Przecież nie pisałem tego na poważnie, choć odczuwam pewną chora przyjemność w słuchaniu Popka ;). Łapcie nowe Hed Pe - doje.bali chłopaki ostro. To samo numer Potluck z KMK. Początek '09 mocno zapowiada się dla Subnoize. A zwieńczeniem tego będzie album LCN.

Posted

To chyba jakas pomylka, sluchajac tego czuje sie jakbym sie nie przeniosl do 1998 roku

Bit forteca

Guest lukasz
Posted

To chyba jakas pomylka, sluchajac tego czuje sie jakbym sie nie przeniosl do 1998 roku

Bit forteca

Niezły jest ten raper co wjeżdża po Boskim Tadku. Coś tam coś tam "s.pierdalaj, zostaniesz przekopany" Oo

Guest el becetol
Posted
Najlepszy i tak jest boski roman i koleżka ''rymujacy'' po nim, a popek to chyba zeza ma delikatnego ;)

A tu popek preentuje Polsce swojego skilla :rolleyes: :

http://www.youtube.com/watch?v=rNRJ6051SYw

Jak się wczuł :P

0.27

"To jest moja ekipa, moje dziewczyny".

Wokoł same typy.

Posted
:bow: notorious b.i.g. od 13 lutego w kinach!

w jakimś kinie w ogóle notorius jest puszczany?

szukałem i nic, a chetnie bym się przejechał

w odeonie na camden. ;p nie wiem, jak w pl. [;

• 2 weeks later...
Posted

zapomnialem sie wpisac. co do filmu to do du.py tak apropos. najwieksze rozczarowanie 2009.

• 2 weeks later...
Posted (edited)
Ghouligh przetłumaczysz to na angielski?

:D

bez przesady. nie rozumiem pike'ow. angole tez nie rozumieja, tak dorzucajac do rozna. ;] rozumiem co 3 slowo. i nie lubie kawalkow, w ktorych ktos ubliza mojej matce. ;p

EDIT:

tu masz z subtitles -

Edited by Guest