Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 542,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

Karwa, zes mnie wyprzedzil z Antidote, ale dopiero wrocilem i nie mialem jak. Travis jak zwykle video tez miazga :)

Opublikowano

Masakrator !

Slucham tego, normalnie mega fajne.

292tc1j.jpg

Opublikowano

Skur,wysyn xD. Szanuję za trolling bo nie wierzę żeby matka wystrzeliła takiego pustaka z ci,py.

Opublikowano

Nie mam zamiaru tego komentowac,dalem minusa,u mnie to rzadkosc. Wiadomo w czym rzecz

Opublikowano

Travis raperem jest przesłabym, w sumie to on w ogóle nie rapuje tylko wyje, ale ku.rwa muzycznie rodeo jest wy(pipi)ane. Yeezus 2.0, dla mnie tak mogłaby spokojnie brzmieć nowa solówka ye

Opublikowano

Haha, na beatsy go stac ale na spotify premium juz nie i musi sluchanych proponowanyc jak biedaczek xDDD

Opublikowano

Ja tam jade na Premium :Coolface:

44bronx Travis to dobry raper, ale w Rodeo mniej jego rapu niz we wczesniejszych mixtape'ach czy kawalkach. Plyta oczywiscie 10/10

Opublikowano

Haha, na beatsy go stac ale na spotify premium juz nie i musi sluchanych proponowanyc jak biedaczek xDDD

Przeciez jade na premium kolo, zawsze tydzien przed koncem premium jade po pracy moja limuzyna do sklepu na zakupy i przy okazji po gift card. Tak zrobilem w poprzednim tygodniu.

2j2ey4y.jpg

Opublikowano

no i telefon na androidzie :rotfl:

Opublikowano

448046-92386.jpg?itok=EHZaWKKA

disclosure-caracal.jpg

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Tyga po srednim ostatnim albumie wypuscil mixtape ''Fuk Wat They Talkin Bout'' - i powiem, ze wrocil do formy :) Polecam.

Opublikowano

the-game-the-documentary-2.jpg

Jest już stream.

Opublikowano

wyszlo calkiem niedawno, ale polecam bo mega mixtape

//Wujaszek szczegolnie sprawdzaj, bo kiedys o g-funk pytales :>

Edytowane przez FARMEROS