Opublikowano 18 września 20159 l Karwa, zes mnie wyprzedzil z Antidote, ale dopiero wrocilem i nie mialem jak. Travis jak zwykle video tez miazga
Opublikowano 18 września 20159 l Skur,wysyn xD. Szanuję za trolling bo nie wierzę żeby matka wystrzeliła takiego pustaka z ci,py.
Opublikowano 18 września 20159 l Nie mam zamiaru tego komentowac,dalem minusa,u mnie to rzadkosc. Wiadomo w czym rzecz
Opublikowano 19 września 20159 l Travis raperem jest przesłabym, w sumie to on w ogóle nie rapuje tylko wyje, ale ku.rwa muzycznie rodeo jest wy(pipi)ane. Yeezus 2.0, dla mnie tak mogłaby spokojnie brzmieć nowa solówka ye
Opublikowano 20 września 20159 l Haha, na beatsy go stac ale na spotify premium juz nie i musi sluchanych proponowanyc jak biedaczek xDDD
Opublikowano 20 września 20159 l Ja tam jade na Premium 44bronx Travis to dobry raper, ale w Rodeo mniej jego rapu niz we wczesniejszych mixtape'ach czy kawalkach. Plyta oczywiscie 10/10
Opublikowano 20 września 20159 l Haha, na beatsy go stac ale na spotify premium juz nie i musi sluchanych proponowanyc jak biedaczek xDDD Przeciez jade na premium kolo, zawsze tydzien przed koncem premium jade po pracy moja limuzyna do sklepu na zakupy i przy okazji po gift card. Tak zrobilem w poprzednim tygodniu.
Opublikowano 22 września 20159 l Haha, na beatsy go stac ale na spotify premium juz nie i musi sluchanych proponowanyc jak biedaczek xDDD no i telefon na androidzie
Opublikowano 30 września 20159 l Tyga po srednim ostatnim albumie wypuscil mixtape ''Fuk Wat They Talkin Bout'' - i powiem, ze wrocil do formy Polecam.
Opublikowano 2 października 20159 l wyszlo calkiem niedawno, ale polecam bo mega mixtape //Wujaszek szczegolnie sprawdzaj, bo kiedys o g-funk pytales :> Edytowane 2 października 20159 l przez FARMEROS