Jared 0 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Hello, chciałem się Was spytać czy są jakieś różne wersje Silent Hill'a ? bo chciałbym sobie kupić SH na PlayStation Store, ale coś tam czytałem, że na PSS jest wersja cut. Jak kiedyś dawno temu grałem w PALowską wersje, to coś było, że na początku zaraz w tej takiej uliczce dzieci atakowały nożami głównego bohatera gry, a jak powinno być, albo jak jest w tych cut/uncut wersjach ? dzięki za odpowiedź. Quote
Xargon 0 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 W samej fabule i rozgrywce różnic nie ma, . W wersji Pal i NTSC jest po jednym unikalnym wrogu i notatce, a i menu jest nieco inne. Dokładniejsze info jest tu: http://www.psxzone.opalnet.pl/silenthill/s...ta/odkrycia.htm Sam tytuł polecam bardzo - imho najlepszy w soim rodzaju na szaraka (RE jakoś nigdy mi nie podchodził). 1 i 2 część sagi to gry wybitne. Quote
Nitrom 38 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 10 lat stuknęło grze. klasyk, klimatem zabija do dziś Quote
Xargon 0 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 10 lat stuknęło grze. klasyk, klimatem zabija do dziś Prrrrrawda. Ostatnio grałem w Homecoming i przy pierwszym silencie ta gra wysiada. Stary PSX i piksele SH1 rządzą. Quote
Lukastec 0 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Sam tytuł polecam bardzo - imho najlepszy w soim rodzaju na szaraka (RE jakoś nigdy mi nie podchodził). 1 i 2 część sagi to gry wybitne. Masz calkowita racje. Szczegolnie dwojka utkwila mi w pamieci, naprawde nie moglem przestac grac. Ale i tak musze przyznac, ze jedynka jest duzo lepsza od niektorych nowych tytulow. Quote
Yuki 3 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 (edited) Tyle ze wersja NTSC widac jest bardziej powalona niz PAL. Jednak dzieci z nozami w szkole bardziej mnie schizuja niz jakies stworki z pazurami Edited August 13, 2009 by Yuki Quote
Don_Pedro 5 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tyle ze wersja NTSC widac jest bardziej powalona niz PAL. Jednak dzieci z nozami w szkole bardziej mnie schizuja niz jakies stworki z pazurami mi sie zdawalo, ze byly to pluszowe misie-zombie. One tez mialy klimat;P Quote
Recommended Posts