Kotu 0 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Hmm...temat sie zakurzyl bo i gra juz stara ale...Kupilem Ja ostatnio i mam malego zonka bo w misji ,,Generala Maczka'' pod koniec w czasie filmiku gra sie zawiesza i dalej nic nie da sie zrobic <_< 3 razy probowalem i ta sama akcja,wiec gra idzie do oddania... Plus to duza zadyma-interakcja z otoczeniem itp.,minusy to mnostwo bugow graficznych... Quote
Incognitos 2 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Hmm...temat sie zakurzyl bo i gra juz stara ale...Kupilem Ja ostatnio i mam malego zonka bo w misji ,,Generala Maczka'' pod koniec w czasie filmiku gra sie zawiesza i dalej nic nie da sie zrobic <_< 3 razy probowalem i ta sama akcja,wiec gra idzie do oddania... Plus to duza zadyma-interakcja z otoczeniem itp.,minusy to mnostwo bugow graficznych... Kto Ci to wcisnął?? Kup COD 4! Quote
Brolly PL 10 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 (edited) Grałem na x360 to jakos bugów nie doswiadczyłem. Incoqnitos COD3 jest także bardzo dobry wiec nie gadaj bzdur. A moze ma juz COD4 i chciał zagrac w cos innego? Nie wiem jak teraz jest z multi bo sprzedałem w koncówce tamtego roku, ale jest wypaśne! Edited April 20, 2008 by Brolly PL Quote
BQG 0 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 mam takie pytanko czy mozna do ps3 podpiac klawe i myche i na takim zestawie pykac w coda czy trzeba sie meczyc na padzie ??? na padzie gra moze byc przyjemniejsza niz na klawiaturze bo to, ze pad jest mniej dokladny i bardziej wymagajacy tylko uatrakcyjnia rozgrywke ;] nie, nie mozna grac na k+m. Można, tylko że trzeba sobie kupić specjalną przejściówkę. Strasznie lipne są te serwery, ciągle wyskakuje jakiś błąd: - nie można się połączyć ze wszystkimi graczami - gra (serwer) nie istnieje; itd. Quote
Trawis12 2 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 gdzie można kupić jeszcze calla 3 na ps3? Quote
MaroS 289 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Na allegro jest kilka sztuk http://allegro.pl/listing/search.php?category=28388&sg=0&string=call+of+duty+3 Quote
Guest Pawlo_PL Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 gdzie można kupić jeszcze calla 3 na ps3? Zdecydowanie nie polecam CoD3 na PS3. Słaby port, mnóstwo bugów. Quote
Recommended Posts