Jump to content

Stranglehold

Vamp

Recommended Posts

Posted

Dziwie sie ze dopiero teraz ja zakupilem bo gra okazala sie rownie dobra jak inne tytuly :) system trafien (oko,krtan,czolo,jaja,noga itd) daja frajde jak niewiem co i chcialbym zeby powstala 2 czesc z wiekszym naciskiem na zdolnosci specjalne czegos takiego nawet Max Payn'e niemial chociaz ze Stranglehold bardzo daleko do niego(zreszta niema co ich porownywac) ;) Gra bardzo krotka ale klimatyczna i dla fanow rozwalki obowiazkowa Inspector Tequila daje czadu :) 8/10!

• 1 year later...
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ostatnio sprawdziłem w ramach nadrabiania zaległości. Gra jest mocno średnia, grafa już nie robi, animacja chrupie, a schematyczność zanudza. Jak ktoś przeszedł demo to widział już wszystko. Moja ocena to 5/10.

Posted

Ja tam lubię chodzić, strzelać, chodzić i strzelać. Przypominają mi się starsze czasy.

No dobra, ale taki Max Payne 1&2 łyka tę grę bez popitki choć polega na tym samym.

Posted

Ale w Max Payne nie ma takich widowiskowych akcji :)Są podobne gry na PS3?

"WET"

No, racja. WET jest rzeczywiście w tym stylu, nawet jeszcze bardziej pokręcony, nie ma tylko tak zaawansowanej destrukcji otoczenia. Jeśli miałbym z tych 2 tytułów wybierać to wziąłbym WET. Niby te gry na tym samym polegają, tzn. wpadasz na 'arenę' robisz rozpierdziel, idziesz korytarzykiem do kolejnej 'areny' i robisz to samo, to jednak WET oferuje trochę większą różnorodność (walka bronią palną i białą, sekcje platformowe, QTE).