ShtaS 174 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 od 17 stycznia 4400 wraca na antenę TVP. Quote
nWo 1 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 a ja wysiadlem gdzies tam w drugim sezonie, ogladajac pierwszy ze szczeką do ziemi mialem nadzieje ze to bedzie trwac i trwac, ten serial byl za(pipi)iscie niskobudzetowy, marni aktorzy i ich aktorstwo ale historia tak wciagajaca ze zakrywala wszystkie braki, mysle ze ktos sie naprawde napocil zeby pociagnac ten serial az przez 4 sezony, a inne tak samo wybitne skonczyly sie po pierwszym, mam tu na mysli podobna kategorie czyli INVASION i SURFACE choc oba opowiadaja to samo to nie to samo co w 4400, tyle ze tez ich budzet byl niewysoki a historia imo o wiele lepsza. anyway wracajac do 4400, to jak juz napisalem dla mnie czara goryczy przelala chyba gdzies w polowie 2 sezonu bo 3 juz sobie dupy nie zawracalem. ale to jest powszechne ze kazdy kolejny jest gorszy od poprzedniego, nic nowego nawet lost i prison break sie szmaca. a wraca na antene JERICHO trzymam kciuki Quote
CoATI 1051 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 pierwszy sezon ogladalo sie bardzo dobrze [prawie jak pierwszy lostów], ale juz 2 sezon to byl upadek... na poczatku ogladalem, potem co 2-3 odcinki i odpuscilem... serial mial jednak potencjal... btw jakim cudem oni dociagneli do tylu sezonow? Quote
Scorp1on 8 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 fajna fabula ktora sie szybko zmieniala Quote
Recommended Posts