Sonotori 0 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 (edited) Ktos sie orientuje czy duze sa roznice miedzy tymi wersjami? Wiem, ze ta na PC dazyla do ACT CADENZA ale jak to w koncu jest - NIE WIEM Lepiej późno niż wcale. Przestroga: w PeCetowym AC nie da się zmienić konfigu na klawiaturze (na padzie można), więc kto chce grać na PC, a nie może podłączyć pada, niech lepiej zaopatrzy się w którąś z wcześniejszych edycji. Online w AC jest domowej roboty, ale swego czasu był ponoć najlepszym (najniezawodniejszym) w bijatykach (kiedy current geny dopiero macały ten grunt). Obok niezapomnianego Ninja Master's (od którego nie odstraszył mnie nawet chory poziom trudności i perfidia CPU), MBAC jest moją ulubioną bijatyką (aczkowiek w takie gry pocinam nader sporadycznie i moja opinia na pewno nie jest werdyktem hardkorowca). Nie roztrząsając kwestii na ile są "prawdziwe" i nie wdając się w akademickie rozważania czym jest "prawdziwy kombos", stwierdzam, że sprawiają kolosalną frajdę, a to najważniejsze. PC-towy rodowód i wygląd (nawet w zestawieniu ze starociami NeoGeo) nie skłaniają do traktowania MB poważnie, ale znalazłem w niej ten fun factor, którego w GGXX nie znachodziłem. Nawet sięgnąłem po Tsukihime (eroge visual novel, której MB jest spin-offem), ale to już inna historia... P.S. Moją ulubioną postacią jest Cynobrowa Akiha. Fanom GG pewnie przypadnie do gustu obleśny Nrvnqsr (w visual novel był z niego kawał skurczybyka). Edited August 1, 2008 by Sonotori Quote
Action 1 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Przestroga: w PeCetowym AC nie da się zmienić konfigu na klawiaturze Dla chcącego nic trudnego Online w AC jest domowej roboty, ale swego czasu był ponoć najlepszym (najniezawodniejszym) w bijatykach był i dalej jest Quote
Recommended Posts