Re 6 Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Popatrzcie na to:D:D:D S2000 na deepforest z genialną kamerką Quote Link to comment
ziolo69 20 Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 (edited) . Edited March 19, 2009 by ziolo69 Quote Link to comment
Valeq 0 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=euAuNNOhTKU najs drift Quote Link to comment
Re 6 Posted March 12, 2008 Author Share Posted March 12, 2008 (edited) buahahaha ziolo69 specjalistaaaa Co do tego Driftowania to nie wiem czemu się czepiasz bo sam dałeś filmik który nie poraża driftem, a raczej wygląda jakbyś założył kapcie very Hard i nie mieścił sie w zakrętach:D I wygląda to śmiesznie w porównaniu z twoimi wypisami profesjonalnych ustawień aut. Ale jeśli zrobiłeś postępy to z chęcią zobaczę. pozdro:) A kamerka to żadne NTSC czy twoje pomysły śmiszne, tylko kamerę ustawia się tak, że na replayu otwierasz tacke z płytą, muza przestaje grać i przełączasz na sychronised replay i X zmieniasz kamerki wtedy. Nie przełączają się same bo nie mają muzyki, bo wyjęta jest klapka:D To żadna magia. Edited March 12, 2008 by Re Quote Link to comment
ziolo69 20 Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 buahahaha ziolo69 specjalistaaaa Co do tego Driftowania to nie wiem czemu się czepiasz bo sam dałeś filmik który nie poraża driftem, a raczej wygląda jakbyś założył kapcie very Hard i nie mieścił sie w zakrętach:D I wygląda to śmiesznie w porównaniu z twoimi wypisami profesjonalnych ustawień aut. Ale jeśli zrobiłeś postępy to z chęcią zobaczę. pozdro:) Re ładnie pojechałeś. Tylko jest jeden, ale to mały szkopuł, nikt nie powiedział że jestem mistrzem driftingu. To, że znam podstawowe pojęcia z nim związane nie znaczy, że muszę być kolejnym DK. Jeżeli śmieszy Cię to co wypisuję, to "ugryź się w język" i zachowaj to dla siebie. A kamerka to żadne NTSC czy twoje pomysły śmiszne, tylko kamerę ustawia się tak, że na replayu otwierasz tacke z płytą, muza przestaje grać i przełączasz na sychronised replay i X zmieniasz kamerki wtedy. Fajnie wiedzieć. Nie wiem co w moim pomyśle 'śmisznego', po prostu strzelałem. Quote Link to comment
Re 6 Posted March 20, 2008 Author Share Posted March 20, 2008 nic tak poprostu napisałem:) a do drftingu to masz różne style:) Wszak drift to tylko technika jazdy samochodem w kontrolowanym poślizgu. A to co gość probi Hondą S2000 to nic innego jak Power Over. Pozdrooo. Nie chciałem urazić Quote Link to comment
ziolo69 20 Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Nie chciałem urazić Dobre Quote Link to comment
rajnerGT 159 Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 http://pl.youtube.com/profile_videos?user=rajnerGT&p=r Quote Link to comment
Labtec 3622 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 (edited) jedno odemnie http://www.youtube.com/watch?v=_CEtuJyw93E Edited March 9, 2009 by Labtec Quote Link to comment
Recommended Posts