Opublikowano 13 lutego 200817 l Cartman,Butters i Kenny Edytowane 13 lutego 200817 l przez AumaanAnubis
Opublikowano 18 czerwca 200816 l Cartman, Butters i Towelie, wyroznienie dla starego Stana za najlepszy progres w perspektywie calego serialu
Opublikowano 23 października 200816 l Najpierw Cartman, potem długo, długo nic; i dopiero tutaj może Randy.
Opublikowano 26 października 200816 l Butters, Cartman, Timmy. Timmy w teamie z tym drugim kaleką są nie do przejścia;] podobnie jak Cartman z Buttersem.
Opublikowano 27 października 200816 l Mój faworyt to Randy. Jego role w odcinkach takich jak "Two days before the day after tomorrow", "Losing Edge", "Overlogging", "Make love not warcraft", czy najnowszym "Pandemic" sprawiły że do dziś ciężko mi powstrzymać atak śmiechu jak sobie przypomnę jego teksty i akcje. Mr. Garrison, Butters i jego rodzice, Cartman.. też rozbawiają mnie do łez, ale to Randy jest miszcz. ;]
Opublikowano 27 października 200816 l Buttersa mi żal w sumie xD Uwielbiam Cartmana, logiczne, Randy daje rade, odcinek jak został alkoholikiem, to było boskie. 3 to chyba garrison, cholernie ciekawa postać.
Opublikowano 23 kwietnia 201015 l Cartman, Szef, o którym chyba zapomnieliście i na trzecim oficer Barbrady
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Cartman, Butters, Randy, ręcznik, Mr. Hankey. Wiem to 5 ale ciężko wybrać 3.