Jump to content

Saints Row 2

Featured Replies

• Replies 10
  • Views 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zapowiada się ciekawie, ale już widać, że wykreowany świat nie ima się liberty city : d

do tego wolę poważniejszy klimat gta4 i to, że jak przejadę przechodnia, to zostanie wygięta maska i krwawy ślad na niej [wiem, debil ze mnie, ale dziś to odkryłem i się jarałem przez pół godziny, maltretując przechodniów :D]

Na tym trailerze ahh ten model jazdy jak z GTA III oby ta gra przekonywała czymś dobrym bo po trailerze widać tylko że gra stawia na rozwałkę :P

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

No i jak polecacie ?

Lubie te klimaty i jak patrzyłem na jakąś misję (tak przykładowo) to wyglądało to całkiem ciekawie . Tylko coś sterowanie samochodem jest chyba nie tak ( chyba już w San Andreas było lepsze ).

Oczywiście chyba da rade sobie chodzić po mieście bez robienia misji ?

Edited by terror

Jeden wielki BUG/GLITCH itd itp. Tu wszystko jest zglitchowane, gra to pełen arcade, sterowanie helikopterem skopane, na poziomie normal 7 policjantów z shotgunami nie daje Ci rady nawet jak im nic nie robisz. Straszna sraka pod względem technicznym, gorsza od SR1, ale i tak przejdę bo gra zapowiada się na dobrą(grałem 10min)

edit: Fizyka motoru jest pewnie jedną z gorszych na tej generacji, sterowanie helikopterem ssie, jestem zbyt ułomny by zmienić kamerę i nie wiem czemu nie działają mi z ekwipunku opcji z pod krzyżaka tj. trzymamy kółko i potem mamy opcje albo lewym stickiem do wybrania(działają) albo dpadem(nie działają) tzn. nie mogę niczego użyć. Szkoda, że fizyka przypomina tą z gry PAIN na pss, a wystarczyło zrobić ciała cięższymi. Cieszy natomiast, że skąd by nie skoczyć, można użyć spadochronu(działa z większych wysokości), a w powietrzu można robić akrobacje. Grafika nic się nie poprawiła od 1, a wydaje mi się, że się pogorszyła. Dla niewtajemniczonych, nadal jesteśmy w stillwater i z tego co widzę i co mówili, to jest to odświeżone miasto, niemal identyczne! I na co poszły niemal te dwa lata developingu?

Edited by stabik

Gra się zwiesza podczas grania i cały czas w menu, kiedy wybierzemy opcję load(save), więc mogę robić jedynie continue.

• 3 months later...

Są jakieś szanse że pokażą się trofea jako patch?