Opublikowano 23 stycznia 200817 l widze ze dawno nic nie bylo to moze ja odswierze temat... nie ejs to cos super ale troche czasu mi zajelo
Opublikowano 11 lutego 200817 l Moje ulubione evo postanowiłem wczoraj pomalować. Oto efekt moich prac A tu Leon Cupra BTW fajna TTka Edytowane 11 lutego 200817 l przez Valeq
Opublikowano 27 lipca 200816 l Ja bardzo przepraszac za chwilowy offtop ale jak wy nakladacie te logosy np. Policja czy Online Center ? Sami je robicie czy można jakoś walnąć z pen drive`a ? Jak tylko sie dowiem co i jak moj post zamieni sie w foto samochodu aha no i oczywiscie jesli bede wiedziec jak sie wrzuca foto na pen drive`a Z gory dzieki za pomoc.
Opublikowano 27 lipca 200816 l Wszystko trzeba samemu stworzyć. Nie ma innej możliwości. A zdjęcia nie kopiuje się na pendriva (tak jak w GT4) tylko wysyła się na stronkę i stamtąd można ściągnąć sobie na kompa