Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo - OSTy

Featured Replies

Opublikowano

Halo 2 vol 2 najlepsze, zresztą wszystkie trzymają wysoki poziom, ale ten przypadł mi najbardziej do gustu. Ogólnie chóralne wstawki przeplatające się z energicznym gitarowo/elektronicznym graniem wspaniale pasują do tego co się dzieje na ekranie. Pomyłką są mimo wszystko kawałki jakichś badziewnych rockowych bandów z USA na Halo 2 vol 1. No ale naszczęście nie ma tego w grze, czysto marketingowy zabieg.

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na początku mojego posta pragne zaznaczyć że taki temat już istnieje. Wnosze za tem o NATYCHMIASTOWE ZBANOWANIE autora tematu (Maidena).

A teraz do sedna przechodze ,wiec uwaga. OST z Halo jest wyje.bany. OST z Halo2 jest dobry. OST z Halo3 jest przeciętny (tak jak gra IMO)

Edytowane przez CichyGrzmot

Opublikowano
O ile soundtrack do Halo 2 średnio przypadł mi do gustu (głównie za sprawą utworów mało znanych kapel "pseudorockowych"; wyjątek - Breaking Benjamin)

Jak dla ciebie Incubus i Hoobastank są mało znane to widzę jak się "znasz" na muzyce, lepiej by było jakbyś nie wypowiadał się na ich temat.

Pomyłką są mimo wszystko kawałki jakichś badziewnych rockowych bandów z USA na Halo 2 vol 1. No ale naszczęście nie ma tego w grze, czysto marketingowy zabieg.

To samo tyczy się tego pana tutaj, zapomniałeś kolego dodać że to twoje zdanie które wg mnie i pewnie wielu innych jest bardzo mylne i krzywdzące wręcz. Dla mnie Follow i 4th Movement of the Odyssey Incubusa które pojawiają się w grze (tak a pro po tego co pisałeś że ich nie ma) są jednymi z najlepszych obok peril, blow me away (który to został wybrany na główny motyw przewodni większości filmików z mlg) oraz Mjolnir Mix (z tym co Salvatori napisał i dograł na gitarze po prostu kopie przysłowiową d u p ę). Ogólnie każdy soundtrack przedstawia się wyśmienicie pozornie OST z Halo 1 jest najmniej z różnicowany pod względem dźwięków i wykonania ale ma to coś magicznego w sobie co przywołuje (przynajmniej moje) wspomnienia. Halo 2 vol 2 to świetny remix znanych i lubianych kawałków które nie dają sie nie pokochać (Epilogue, Finale i Unforgotten <3). Niestety nie słuchałem całego OST z Halo 3 więc nie będę się wypowiadał aczkolwiek czuję w kościach że będzie równie dobry jak pozostałe. Cała seria OST'ów z Halo to masterpiece które są obowiązkową pozycją dla każdego fana (i nie tylko) serii. 10/10 (za wszystkie)

ps. Podzielam zdanie Leona PL marze o tym żeby usłyszeć szlagiery tej serii w filharmonii mógłbym za nawet słono zapłacić!

Edytowane przez Flaha

Opublikowano

Wszystko się zgadza z masterpiecem jako OSTami z Halo, ale oprócz tego co napisałem IMHO :D