Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano

Witam, nie mam zielonego pojecia o anime, oglądałem nieraz coś u kumpla, który jest troche zajarany tematem, ale raczej niewiele. Kiedyś przeczytałem gdzies, że Hellghaści są zaispirowani jakimś anime, Może ktoś z Was wie o co chodziło, lub znacie coś w takim stylu. Albo np. jakies anime postapokaliptyczne w stylu Fallout? Z góry dzięki.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kcr zapewne chodzi o film anime "Jin-Roh: The Wolf Brigade", nie spodziewaj się tam jednak akcji to bardziej Dramat, którego akcja ma miejsce w alternatywnej Japonii trochę po II Wojnie Światowej. Jedyne anime którego miejsce wygląda post apokaliptycznie i chodzi mi po głowie to Wolf's Rain, ale tylko świat tam tak wygląda a historia zawarta w tym anime zapewne by ci nie przypadła do gustu :P

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano
  • Autor

Dzieki, może nie bedzie takie złe :P

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Skoro nie siedzisz w temacie, to i ja Ci cos polece( jako fan fallouta, ale nie spodziewaj sie tam raczej calkowitego spustoszenia, sam jeszcze na cos takiego nie natrafilem w anime) a mianowicie zobacz sobie, kultowa juz Animke, w swietnym klimacie i z naprawde fajna fabula AKIRA

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat był o poszukiwaniu anime podobnego do Killzołna, ale go trochę odmieniłem na potrzeby ogółu i podciągam do góry tym postem żebyście wiedzieli i mogli docenić moje starania. :P