Mordechay 680 Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Przejdę od razu do rzeczy... Czy ktoś wie skąd można ściągnąć oficjalną ścieżkę dźwiękową do Heroes'ów? Nie powiem, że szukałem wszędzie, bo tego nie robiłem, ale jesli ktoś ma jakieś przydatne linki itp. to byłbym bardzo wdzięczny. Quote Link to comment
ghost. 60 Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Oficjalna sciezka sie nie ukazała, ale w sumie dobrze, ze o tym wspominasz, bo wszystko wskazuje na to, ze takowa sie pojawi całkiem niedługo, bo 18 marca: Quote Link to comment
Mordechay 680 Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 Dzięki ghost, dobrze wiedzieć. Quote Link to comment
ghost. 60 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 No i zgodnie z tym co mówiłem, pojawił sie oficjalny soundtrack do heroes ;] wiecej info + linki: http://www.rlslog.net/va-heroes-ost-2008/ Quote Link to comment
Mordechay 680 Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Jestem niemile zaskoczony, że w ost nie znalazł sie mój ulubiony motyw z walki Petera z Sylarem (akcja z rozbitym szkłem) tylko jakieś jeki Shankara A cały soundtrack oceniam na 6.5/10.Gdyby nie David Bowie ocena byłaby niższa. :closedeyes: Quote Link to comment
Recommended Posts