Burth 2 Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Świetne anime, jedno z lepszych jakie widzialem (w szczegolnosci pierwszy sezon). Mam jednak pytanie mogłby mi ktos wytlumaczyc koncowke drugiego sezonu ? Spojler chodzi mi dokladnie czemu dorosla Rika rozmawia z małą Takano i jak to mozliwe ? Quote Link to comment
mario87 2 Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Rika była 'uwięziona' w Hinamizawie do póki nie rozwiązała wszystkiego. Była do tego jakąś boginią, czy duchem, następczynią Hanyuu. Jak już wszystko naprawiła mogła robić co chce i pewnie wróciła do przeszłości i nastawiła resztę, czyli Takano jedzie z rodzicami autobusem... Mniej więcej o to chodzi Quote Link to comment
SzC 0 Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Genialne anime. Po pierwszym sezonie jedyne co moglem robić to powtarzać "WTF?", ale w drugim wszystko ładnie zawiązało się w całość. Polecam. Quote Link to comment
Dziewiątek 88 Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 wczoraj zacząłem oglądać, pierwsze anime po długiej przerwie Początek troche słaby, za dużo kretyńskich akcji i nuda ogólnie, ale później zaczynało sie robić nieźle...dotrwałem do 4ep i jest git Quote Link to comment
Owiec 281 Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Ja ogladam: Umineko no Naku Koro ni Warto obejrzec 2 poprzednie? Mimo, ze nie sa o tym samym? Quote Link to comment
Saru002 0 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Czasami to anime przyprawia o dreszczę xD Takie psychiczne Ale jest super Naprawdę wciąga... Quote Link to comment
Recommended Posts