Ewcikson 1 Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Zakładam nowy temat bo właśnie kończę oglądać to anime jedni je kochają inni nienawidza ktoś nawet porównał do FMA... ja twierdze,że ten kolejny tasiemiec ma w sobie coś zapraszam do dyskusji komentowania i wymiany opinii o tym anime Quote Link to comment
szaden 228 Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Za anime będę się dopiero zabierał, ale o mandze nie mogę powiedziec niczego złego! Ciekawa fabuła i niezłe rysunki. Pod względem wykorzystywanych w niej motywów przypomina trochę FMA, ale podane w mroczniejszy sposób. Podsumowując: polecam! Quote Link to comment
okens 540 Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Moj brat przeczytal pierwsze szesc tomow i wypowiadal sie o niej pozytywnie ale bez wiekrzych zachwytow.... jednak musi byc przyjemna skoro ma zamiar kontynuowac czytanie, ja z koleji przejrzalem na szybko pierwsze dwa tomy i mimo, ze rysunki sa wporzadku jakos nie podchodzi mi calkokrztalt Quote Link to comment
Recommended Posts